Aleksandar Žarevac odabrao "Face s plaže" i odlučio razveseliti još dva fit para!

Foto: Privatne fotografije, Ilustracija Index

DIZAJNER Aleksandar Žarevac donio je odluku - "Face s plaže" Index Rougea za 2013. godinu su Antonia Janković i Stjepan Lavrić!

Kako kaže Aleksandar, zgodni sisačko- petrinjski par oduševio ga je svojim super fotkama, ali i zabavnom prijavom u kojoj su objasnili kako zajedničkim snagama održavaju besprijekornu formu. Čestitamo!

Index Rouge "Face s plaže": Antonia Janković i Stjepan Lavrić



"Poštovani,

Da krenem od toga kako smo postigli savršenu formu :)).

Stjepan se intenzivno bavi hrvanjem već 10 godina, njegovu uspješnost pokazuju odlični rezultati na regionalnoj, državnoj i međunarodnim razini te kao takav trudom , vježbom, treninzima i upornošću je došao do savršenstva svoga fizičkog izgleda. Visok je 195 i ima 105 kg, ali naravno samo mišićne mase ;). U vezi sam s njim već skoro dvije godine te bih mu htjela pripremiti iznenađenje, a Vaša objava mi je pomogla i da izaberem kako će to iznenađenje i izgledati. Uskoro putujemo na mali odmor u Šibenik i Vaši odlični kupaći bi nam savršeno uljepšali putovanje! Htjela bih napomenuti i da on uz sportske treninge, obveze na fakultetu te pripremanje završnog rada na Prometnom fakultetu zračnog smjera, nema vremena za otići u koji shopping sa mnom te si ne će stići kupiti nove kupaće, a Vaše bi mu zbilja lijepo pristajale.


A sad kad sam njega lijepo nahvalila, moram malo i sebe :). Dakle studentica sam također, smjera povijesti i filozofije na Hrvatskim studijima te volim putovati, a tako i istražiti  sve moguće plaže i njihovu baštinu ili neke legende o njima ( što da Vam kažem, već me muči profesionalna deformacija :D )koliko mi je to moguće u mojim skromnim uvjetima. I zar ne bi bilo lijepo kad bih ih istražila baš  u tom prelijepom , tako jednostavnom a tako elegantnom badiću?:)) Da ne bi bilo i da samo Stjepan ima savršeno fit tijelo,iako sam genetski mršava,  moram Vam poručiti da sam se svojedobno bavila aerobikom te išla u teretanu i radila po programu vježbi koje se upravo Stjepan potrudio napraviti za mene i biti mi podrška u onim najgorim trenucima penjanja uz stepenice uz bolne upale a dan prije sam radila čučnjeve i iskorake :D . Tako da sam ja skoro došla do savršenih mjera koje bi inače trebale biti 90-60-90, a dok ja imam 86-60-88.., problem je jedino što sam 'niska' 1, 54 m, pa nisam baš neka idealna manekenka.. :P al trudim , što ćeš ?! :)) Ne odustaje se dok se ne ostvari željeni cilj !

Oboje smatramo da je važna sastavnica zdravog života vježbanje i bavljenje sportom, te da nije ništa teško ako dovoljno ustraješ u tome.

Moj dragi Index Rouge, skratite mom dečku muke sa shoppingom, uvažite moju zamolbu da ga iznenadim  i da nam ostane ovo ljeto po još jednoj lijepoj uspomeni u sjećanju . JER MI SMO FIT I NEMA DRUGIH FIT PAROVA UZ NAS;) ! 
 
Srdačan Vam pozdrav šaljemo uz nade da ćete nas izabrati!


Donosimo i VELIKO iznenađenje!


Aleksandar nam je priznao kako je bio na velikim mukama jer su ga svi prijavljeni oduševili svojim pozitivnim stavom i ludim fotografijama pa je odlučio izabrati i drugoplasiran i trećeplasiran par, od kojih će svaki dobiti po jedan dizajnerski komad iz njegove cruise kolekcije za 2013. godinu, odnosno  - ili muški ili ženski kupaći!!! Pogledajte tko je osvojio drugo i treće mjesto!

Drugo mjesto: Martina Stipančić i Edvard Homa


"Edvard i ja nismo par, ali smo najbolji prijatelji, a ne živimo niti u istom gradu. :) Obožavamo vježbati, obožavamo teretanu, mogli bi tamo provoditi sate i sate, volimo paziti na sebe i svoje tijelo pa se trudimo, koliko je to moguće, paziti na prehranu, ali to samo vrijedi kada smo odvojeni. Kada se nađemo, onda je drukčiji tretman - shopping, McDonalds i izlasci. Vjerojatno i jesmo face s plaže jer nas zbilja cijela obala vidi i čuje kad se smijemo i zabavljamo, i zato jer volimo tulumariti i po noći i po danu, i na plaži i u klubovima, i na roštiljima, i na ročkasima...", Martina i Edvard

Treće mjesto: Mirela Škiljo i Marko Drčić

"Svoj fit rezultat smo postigli balansom Markovog fitness programa i pravilne prehrane, a ja sam tome dodala ona elegantniji dio - ženski šarm!:-) Nadamo se pobjedi jer volimo Aleksandra <3 i Index Rouge!!! <3", Mirela i Marko

Zahvaljujemo svim prijavljenim parovima i želimo vam prekrasno ljeto uz puno odmora! Zaslužili ste!