Beauty proizvodi za laku noć

Foto: YSL

MALENI podsjetnik koje biste sve proizvode trebali koristiti svake večeri...

1. Balzam za usnice

Nema ništa gore od ispucalih, suhih, oštećenih usnica. A taj problem vrlo ćete jednostavno riješiti ako svake večeri prije spavanja usnice obilato namažete hranjivim balzamom. Tako će vaše usnice biti mekane, zdrave i podatne za nanošenje ruža ujutro.

2. Serum za kosu

Ako ste skloni elektricitetu u kosi i nestašnim pramenčićima koji uvijek izvire negdje gdje ne bi trebali, prije spavanja na kosu nanesite serum. Vaša će kosa biti mekša, glađa i poslušnija, a osim toga, dodatno ćete ju nahraniti.

3. Šampon za suho pranje

Kada ste u stisci s vremenom i ne stignete prati kosu, šampon za suho pranje idealno je rješenje za vas. Smanjit ćete količinu masnoće u kosi i prolongirati pranje za koji dan.

4. Ulje za lice


Hidratantne kreme su divna stvar, no ništa neće hidratizirati i nahraniti kožu vašeg lica poput ulja. Večer, kada očistite lice, idealno je vrijeme za nanošenje ulja. Osim što će vaša koža imati i više nego dovoljno vremena da se regenerira, ujutro će vas dočekati savršen ten. Plus, vaša će se koža manje mastiti budete li redovito koristili ulja, a manje masti znači i manje nepravilnosti tena. Ulje, osim na lice, možete slobodno nanijeti i na kosu.

5. Krema za ruke

Ako ne volite osjećaj masnih ruku tijekom dana, nanesite kremu na ruke kada krenete na spavanje. Tako će vaše ruke biti njegovane bez da zamastite sve što dotaknete.

6. Maslac za tijelo

Ili ulje, ili losion, ili krema. Zapravo je manje bitno. Bitno je da njegujete cijelo tijelo, a večer je savršeno vrijeme za to. Umjesto da zamastite pola odjeće, tijelo namažite prije spavanja i blistajte kada se ujutro probudite.

Izvor: Cosmopolitan.hr