Beauty trikovi koji će te pomladiti u trenu

Foto: Glamour

FAKULTETSKI dani već su ti odavno za leđima, a sati i sati uredskog posla i živciranja "pravim problemima" donijeli su svoje? Uz ovih nekoliko trikova izgledat ćeš mlađe bez obzira na to imaš li 30, 35 ili 40 godina!

1. Odreži mekane šiške

Ugledaj se na zvijezde poput J.Lo, Beyonce i Eve Longorije koje, kada žele mladenački izgled, od frizera zatraže lijepe, mekane šiške. Duge šiške koje možeš fenirati i u stranu pomladit će ti lice, no zaboravi na teške šiške koje se režu od pola glave jer bi zbog njih mogla izgledati ili kao curica, ili kao da imaš kacigu na glavi.

2. Osvijetli lice

Svijetla kosa pomlađuje, no to ne znači da trebaš kupiti hidrogen i postati "Playboy plava". Pronađi dobrog frizera i zatraži da ti napravi nekoliko svijetlih pramenova oko lica.

3. Odbaci puder

Umjesto teškog tekućeg pudera koji se uvlači u svaku boricu, odaberi BB kreme koje će ti dati prirodan izgled, a T - zonu matiraj puderom u kamenu ili transparentnim puderom u prahu.

4. Prirodne obrve

S tankim obrvama koje izgledaju poput crtica izgledat ćeš starije. Lijepe, guste obrve pomlađuju lice, a ako nisi prirodno "obdarena", pomoć potraži u olovkama i sjenilima za obrve. Samo pazi da dojam bude prirodan!

5. Nauči koristiti highlighter

Ovaj "čarobni proizvod" osvijetlit će i vizualno pomladiti tvoje lice. Nanesi ga ispod obrva i na vrh jagodica, a malu kapljicu utapkaj i na sredinu čela i provuci uzduž nosa. Rezultat će te oduševiti.

6. Kupi tekući korektor koji zaista pristaje tvojem tenu

Presvijetli korektor samo će naglasiti ono što želiš sakriti, baš kao i pregusti. Nabavi tekući korektor u boji koja je 2 nijanse svjetlija od tvog tena i nemoj pretjerivati s količinom!