Best of Rouge: Što ste sve propustili

PETAK je stigao, a radno vrijeme se bliži kraju pa možemo započeti naš mali tjedni trač party. Čime su se u proteklih sedam dana bavili celebovi, tko je koga prevario, kakve ćemo trapke nositi ove jeseni i još mnogo pročitajte u našem sažetku:

I najseksepilnije frajere na svijetu cure varaju

Ovaj tjedan donio nam je dva nova ljetna hita za koje su zaslužne naše miljenice Carly Rae Jepsen i Jennifer Lopez, ali i seksi editorijal preslatke Rite Ore koju je časopis Complex nakratko vratio u školske klupe u kojima bi se, kad bi i škola dalje trajala, sigurno najviše pričalo o neočekivanom vampirskom preljubu u celebrity svijetu. Naime, Kristen je prevarila Roberta, a ta je vijest toliko šokirala javnost i obožavatelje sage Sumrak, da su neki od njih čak pustili i suzu. S kime je zastranila "Bella" i što o tome misli seksi Robi pročitajte kod naših kolega Blackovaca, a nakon toga pogledajte kako dobro izgleda friško razvedena Katie Holmes koja je napokon odlučila raspustiti kosu i  obući haljinu primjerenu curi njezinih godina.

Trapke niskog struka vraćaju se u modu

Svima omiljeni high street dućan H&M predstavio je svoju novu traper kolekciju za nadolazeću jesen koja je nagovijestila da će se traperice niskog struka ponovno vratiti u modu. "Kralj šljokica" i ulične mode, Ashish Gupta ponovo nas je očarao osmislivši duhovitu kolekciju inspiriranu Olimpijskim igrama, dok nas je kuća Saint Laurent Paris nešto manje fascinirala svojim novim minimalističkim logićem koji je podijelio mišljenja modnih znalaca. Kuća Dolce & Gabbana sve je, pak, oduševila izborom zanosne Laetitie Caste za novo zaštitno lice parfema "Pour femme". Kako se snašla u zagrljaju seksi manekena Noaha Millsa pogledajte ovdje.

Ljetni festivali u punom su tijeku, a kako bi vam pomogli da besprijekorno izgledate čak i dok plešete i skačete u gužvi ispred svog omiljenog benda, donosimo vam popis stvari koje obavezno morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici.

Ovo nismo očekivali: Saznali smo da su vlasnice najviših štikli na svijetu Britanke koje, usprkos bolovima u nogama, od njih ne odustaju jer smatraju da zbog njih izgledaju pametnije i ozbiljnije.

Zašto se vraćamo lošim frajerima?

Naša Andrea ovog se tjedna posvetila vječnom pitanju: "Je li loš muškarac bolji od nikakvog?", a uvijek vesela kuharica Ana skoknula je na selo po nekoliko finih recepata za pite. Nadamo se da će nam uskoro pripremiti i šalice za kavu od kolačića, koje su ovog tjedna oduševile naše Facebook fanove.

Za kraj pročitajte četiri super savjeta za dodatnu zaradu, zašto su žene u tridesetima najzadovoljnije te govori li škembica vašeg dečka nešto i o vama samima.