Bio Oil: Jednostavno ulje koje čarobno regenerira kožu

Foto: Bio Oil

PREMDA se kupuje u drogerijama ili ljekarnama te košta manje od 100 kn, ovo ulje već je godinama hit u inozemstvu.

Nakon što sam pročitala kako ga Kim Kardashian koristi za područje oko očiju, zamolila sam prijateljicu da mi ga donese te moram priznati kako je to jedna od najboljih stvari za lice koje sam ikad koristila.

Ovo ulje bogato je vitaminom A i E te sadrži ulje lavande, ružmarina i kamilice, a upravo taj mix pomaže koži da izgleda svježe i zategnuto, bez obzira na to na kojem ga dijelu tijela koristili.

Može se koristiti za strije na tijelu, protiv dehidrirane kože tijela i lica, za smanjivanje ožiljaka ili kao anti-age tretman, a pogodno je i za osjetljivu kožu sklonu alergijama.

Ja ga koristim za područje oko očiju već godinu i pol i moram priznati da su sve borice koje su nastale od dehidracije nestale ili se znatno smanjile, a koža izgleda mlado i svježe.

Jednom tjedno nanosim ga na cijelo lice kao tretman, a djevojke koje imaju suhu ili normalnu kožu mogu ga nanositi i svaki dan.

Odlična je mirisa i lijepe teksture, a super mi je i to što se brzo upija i što ga je potrebno staviti zaista malo. Moja bočica tek je na pola prazna!

Čula sam da je ovaj proizvod stigao i na naše tržište pa ga zaista toplo preporučujem.

Index Rouge ocjena: 5/5