Blagdani se bliže: Razveseli prijateljicu čudotvornim tretmanom Med Visage!

NA HRVATSKO tržište nedavno je stigao jednostavan i potpuno bezbolan način pomlađivanja kože - tretman Med Visage kojeg izvode stručnjaci u Poliklinici Bagatin!

Ovaj izvrstan tretman namijenjen je svim ženama koje žele očuvati mladolik i svjež izgled te izgledati bolje sada, ali i za 5 do 10 godina!

Kako se vrijeme blagdana i božićnih tuluma opasno približava, odlučili smo pokloniti jedan tretman te dopustiti najboljim frendicama da se iskažu u punom sjaju. Imaš li frendicu koja je uvijek u gužvi te ne stigne posvetiti vrijeme sama sebi, a misliš kako bi je ovaj tretman razveselio, prijavi je te joj pomozi da zablista uz Med Visage iz Poliklinike Bagatin!

Pravila:

1. Cure za ovaj tretman prijavljuju isključivo prijateljice

2. Pošalji fotku svoje frendice na rouge@index.hr te objasni zašto je upravo ona zaslužila da ju razveselimo ovim tretmanom

3. Prijave završavaju u srijedu 28.11.2012. u 12 sati

4. Pobjednicu ćemo objaviti u srijedu 28.11.2012. u 16 sati

5. Pobjednicu bira tim Index Rougea i Poliklinike Bagatin

6. Nagrada se preuzima isključivo u Zagrebu

7. Fotografija pobjednice bit će objavljena na portalu Index

Što je Med Visage:

Med Visage jednostavan je, nekirurški i potpuno bezbolan tretman koji jamči brisanje bora i vraćanje tonusa. Ova revolucionarna ultrazvučna tehnologija koja posjeduje FDA certifikat djeluje na cijelom tijelu (oči, obrazi, brada, nos, oko ustiju), a koristi se i na vratu i dekolteu koji često odaju prave godine.

Prilikom izvođenja Med Visage tretmana koristi se ultrazvuk jačine 5 MHz, a nadograđen je dodatnom modulacijom koja taj val čini efikasnijim te omogućuje zagrijavanje potkožja do te mjere da se potiče stvaranje novog kolagena.

Kome je namijenjen?

On je izvrstan izbor za sve one koje žele pomladiti svoj izgled bez bolnih tretmana i odlaska pod nož, a s obzirom na to da potiče stvaranje prirodnog kolagena u koži, ne samo da će smanjiti vidljivost bora i podići tonus, već će osigurati da i za 5 do 10 godina izgledate bolje od svojih prijateljica.

Med Visage izvrstan je i za žene koje ne žele postići umjetan izgled koji se dobiva korištenjem botoxa. Nakon njega lice izgleda apsolutno prirodno i svježe. Mogu ga koristiti i djevojke nakon 25. godine, ali i žene od 30, 40, 50...

Ambasadorice Med Visage tretmana u Hrvatskoj prekrasne su Daniela Trbović, Ana Begić i Ecija Ojdanić koje su prezadovoljne njegovim rezultatima. Pogledajte reklamu koju su snimile u suradnji s Poliklinikom Bagatin!