Božić kod njegovih: Stvari na koje moraš paziti

Foto: Screenshot Youtube

BOŽIĆ je, osim što je većini najljepše doba godine, i vrlo stresno vrijeme - ne samo da moramo birati poklone i gubiti sate i živce u gužvi, tu je i nešto čega se mladi parovi najviše boje - prvi Božić kod roditelja bolje polovice. Ako ti je ovo prvi Božićni ručak kod roditelja tvog dečka, evo na što bi bilo pametno pripaziti.
 
Pazi s odjećom
 
Minica i štikle su možda super kombinacija za izlazak, ali prvi Božić (i svaki nakon toga) kod roditelja tvog dečka definitivno nije mjesto za seksi outfite. Ne moraš dići kao časna sestra, ali nije loše sakriti neke stvari. 

Pazi na unos alkohola
 
Nervoza za stolom? U ovoj ti se situaciji alkohol možda čini kao idealan saveznik, ali nije. Malo vina za ručkom, aperitiv prije, digestiv poslije, i vrlo lako bi se moglo dogoditi da se pretvoriš u pijanu ženu koja umjesto svog dečka, ispod stola nogom pipka njegovog oca. Kako se ne bi s mukom sjećala prvog Božića s njegovima, radije smanji unos alkohola.
 
Donesi poklon
 
Jasno je da nećeš kupovati velike poklone roditeljima svog dečka, ali ipak se ne smiješ pojaviti praznih ruku. Ako ih ne poznaješ baš dobro, buket cvijeća za mamu uvijek pali, a tata će biti zadovoljan bocom vina. 
 
Tvoji kolači
 
Ako ih stvarno želiš impresionirati, donesi pladanj kolača koje si ispekla (ili kupila u slastičarni i rekla da si sama ispekla). Roditelji će biti oduševljeni tvojom snalažljivosti u kuhinji, a ni dečko neće ostati ravnodušan.