Budite dio glamuroznog Sajma vjenčanja u Opatiji!

Foto: Press 

PREKRASNA Opatija ovu će subotu, 18. siječnja biti domaćin gala modne revije povodom 14. Sajma vjenčanja.

Ova poznata manifestacija, sjedinjuje samo najbolje iz svijeta vjenčanja - ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, vrijedne nagradne igre, ali i pozitivnu energiju te ugodno druženje.
 
Početak gala revije vjenčanih i večernjih haljina etabliranih salona, vjenčane mode i dizajnera rezerviran je za 18 sati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković, Stubište Lipovica.
 
Uz to, svi prisutni svojim će dolaskom podržati humanitarni karakter Sajma, točnije humanitarnu akciju "Palčić gore!", čiji je cilj prikupljanje sredstava za inkubatore i dodatnu medicinsku opremu za zbrinjavanje najmlađih građana Hrvatske.
 
Svi gosti moći će uživati i u društvu brojnih poznatih osoba kao što su bivša Miss Universe i poduzetnica Ivana Delač Đolo, voditeljica i model Jelena Urukalo, naša najtrofejnija karatistica Jelena Kovačević, bivša Miss Universe i model Ivana Paris, boksač Mario Šivolija, glumac, model i bivši Mister Hrvatske Filip Kleva, voditeljica i najseksi Hrvatica po izboru Gentleman's Choice-a Nikolina Miletić, blogerica i novinarka Marija Mažar i drugi. Voditelj modnih revija poznati je glumac, voditelj i novinar Davor Garić.
 
Više informacija potražite na www.magazinvjencanja.hr/.