Candice Lake: Od odvjetnice do modne blogerice

Foto: In Style, candicelake

DJEVOJKU koja je od pravnice i manekenke došla do slave svojim sjajnim street style fotkama i karijerom modne blogerice, s punim pravom možemo nazvati i lijepom i pametnom. Candice Lake suradnica je američkog i australskog izdanja časopisa Vogue, britanskog Glamoura i Harper's Bazaara, ali i ambasadorica francuskog brenda Rue du Mail.


"Manekenstvo me gurnulo u fotografiju i zbog toga sam vječno zahvalna. Jednom prilikom pozirala sam u bazenu punom vode okićena hrpom svjetala i samo sam pitala fotografa mogu li mu asistirati na idućem snimanju. Nije me mogao odbiti!", kaže 31-godišnji model.

Godine druženja s vrhunskim stilistima, fotografima i urednicima oblikovale su i Candicein stil, a fotografiju naziva svojom pravom ljubavi.

Najveći pomak u njezinoj karijeri dogodilo se kada je ostvarila suradnju s Vogueom, a njen blogerski modni dnevnik je u konstantnom usponu i sve je više popularan.

Zanimljiva Candice, osim što privlači svojim stilom vrlo je talentirana i ambiciozna, a za razliku od onih kojima je sve to samo životni san, ona je dobila priliku svoj pretvoriti u pravi unosan posao, prepun uzbudljivih trenutaka, putovanja i prekrasne odjeće s naglaskom na kreativnosti.

Njezin blog pratite na: candicelake.com