Četiri lica dugačke haljine

OVE sezone dugačke haljine apsolutni su hit. Obožavamo ih jer su udobne i lagane, a u isto vrijeme i elegantne, zavodljive i ženstvene. Mogu ih nositi cure svih tipova građe, i ljubiteljice svih stilova, a mi vam donosimo četiri načina na koja ih možete isfurati.

1. Štreberica

Cure koje vole klasiku najvjerojatnije će se odlučiti za pamučne modele s prugicama ili u jednobojnim varijantama. Takve haljine izvrsno pristaju uz starke, japanke i balerinke, a možeš ih upotpuniti supermodernim traper košuljama ili jaknicama u "college" stilu.



2. Pomodna cura


Cure koje prate modu znaju da su neonske boje u trendu, pa će se sigurno odlučiti za haljine u tom zanimljivom stilu. Mogu se kombinirati sa jednostavnim bijelim ili crnim detaljima, ali još su bolje sa hrpom dodataka u različitim žarkim bojama.




3. Romantičarke


Haljine sa cvjetnim uzorkom kao stvorene su za romantične cure koje obožavaju ženstveni look. uz ove haljine možeš kombinirati sandalice ili platforme u zlatnim ili puderastim nijansama, a kad zahladi možeš se zagrnuti kratkom traper jaknicom ili zanimljivim šalom.



4. Kulerica


Curama koje vole nonšalantni stil preporučujemo jednobojne haljine u žarkim bojama koje mogu upotpuniti "opakim detaljima" kao što su tenisice sa zakovicama, kožne jakne i zanimljivi prstenima. Sunčane naočale obavezan su modni dodatak u bilo koje doba dana.