Četiri mala trika kako impresionirati ljude na prvu

Foto: Screenshot Youtube

POSTOJE mali trikovi kojima možeš impresionirati ljude odmah pri upoznavanju, a mi ti otkrivamo o čemu se radi.

1. Budi informirana
 
Domaća zadaća prije druženja - pročitati novine ili portale. Aktualni događaji najčešće su teme za započeti razgovor, o čemu god da se radilo.
 
2. Budi nasmijana
 
Baš kao i lijepa riječ, smiješak također otvara sva vrata. Osmijeh je najvažniji dodatak koji moraš imati na sebi, kad je u pitanju druženje. Na takav način garantirano ćeš privući i upoznati više ljudi, što je uvijek prednost.
 
3. Budi fokusirana
 
Ne postoji ništa uvredljivije i odbojnije nego razgovarati s nekim tko usred razgovora gleda tko je sve u sobi ili još gore - provjerava mobitel. Želiš li definitivno ostaviti loš dojam, ovakvo ponašanje ti ga garantira.

4. Budi otvorena
 
Uvriježeno je mišljenje kako ljudi vole pričati o sebi te ćemo dobar dojam ostaviti samo raspitujući se o njima. No, mnogi stručnjaci u posljednje vrijeme takav pristup smatraju pogrešnim. Ljudima lako možeš time ostaviti dojam da si previše znatiželjna, što može postati vrlo zamorno. Podijeli i svoju priču, no usredotoči se na teme kojima nećeš previše lupetati iostavljati dojam opsjednutosti sama sobom te zadrži optimizam.