Četiri razloga zbog kojih bi se trebala zadovoljiti sama

MUŠKARCI to rade na dnevnoj bazi, a većina će žena još uvijek na pomisao masturbiranja samo pocrveniti i prekinuti priču. Vrijeme je da se oslobodiš predrasuda i sama pobrineš za svoje zadovoljstvo.

1. Na taj način otkrivaš sebe

Muškarac se oko tebe može truditi satima, ali ako sama ne znaš što ti paše, a što ne, sve će biti uzalud. Masturbiranjem otkrivaš svoje tijelo i um, učiš o stvarima koje ti se sviđaju, a sve to kasnije možeš primijeniti u seksu udvoje.

2. Korisno je


Nesanica, depresija, loša cirkulacija samo su neke od stvari koje dobar orgazam može izliječiti. Umjesto da pokušavaš sve ovo izliječiti na druge načine, ubij više muha jednim udarcem i osjećaj se dobro.

3. Bit ćeš seksualnija

Zadovoljena žena zrači određenom seksualnom energijom. Ako uz to bez srama možeš priznati da si odgovorna za vlastito zadovoljstvo, razvit ćeš seksipil koji sramežljive žene nikada ne bi mogle posjedovati.

4. Poboljšava seks


Samozadovoljavanje može biti odlična predigra, a ako to radite u paru, seks će vam sigurno biti jako strastven. Svaki tip želi vidjeti svoju curu kako se dira, a na taj način ćete postati puno intimniji.