Četiri savjeta za igranje seksi uloga

Foto: Vogue

MALO mašte i smisla za humor bit će i više no dovoljni da probude stvari u spavaćoj sobi...

Mnogi parovi, iako nemaju ništa protiv igranja uloga u spavaćoj sobi, nekako to uvijek preskaču i zaobilaze i odgađaju na dugi rok. Razlog tome je najčešće strah - strah da partner ne prasne u smijeh kada vas vidi, strah da vi ne prasnete u smijeh i time povrijedite partnera, strah da će netko učiniti nešto što će preplašiti ili neugodno iznenaditi onog drugog. Kako biste se oslobodili straha i uživali u zanimljivim avanturama, zavirite u savjete koje vam donosimo.
 
1. Otkrijte što točno želite
 
Sigurni smo da imate barem jednu seksualnu maštariju koju biste voljeli realizirati - možda vam je seksi neki profesor, možda ste sanjali o zgodnom spasiocu na bazenu ili vam iz glave ne izlazi prezgodni mladi doktor čiji ste pacijent. Nemojte se sramiti ako je vaša maštarija potpuni klišej, ono što je bitno je da vas čini zadovoljnom i da doista funkcionira. A vjerujte nam, igranje uloga stvarno funkcionira!
 
2. Podijelite maštariju sa svojim partnerom
 
Jednom kada ste prokljuvili što vas to točno pali i koju biste ulogu voljeli odigrati, podijelite scenarij s vašim partnerom. Najbitnije je da mu ideju prezentirate na pravi način - nemojte mu nipošto reći da maštate o nekom drugom, već svoju ideju pretočite u svojevrsni kompliment. Recite mu npr. da ste sinoć sanjali da je on .........., a vi .......... i da vam se taj san čini savršen za rekonstrukciju u stvarnosti.
 
3. Utvrdite granice
 
Prije nego se upustite u igru, dajte do znanja partneru što vam odgovara, a što ne. Postoji li nešto za što ste sigurni da vam ne bi predstavljalo užitak, recite to. Ovo posebno vrijedi ako igrate bilo kakvu ulogu koja uključuje kažnjavanje zbog nečega. Možda vam je malo spankinga ok, no bič ili neke druge igračke možda su vam previše. Nemojte se bojati to reći jer je poanta da u igri uživate, a ne da se osjećate posramljeno ili da trpite bol.
 
4. Pobrinite se za scenografiju
 
Ok, ne trebate pretvoriti sobu u učionicu, ali uz neke dodatke, lakše ćete se uživjeti u ulogu. Isto vrijedi i za kostime. Ne morate potrošiti bogatstvo na kostim koji želite, dovoljne su i malene promjene da pokrenu stvari u pravom smjeru. Mnoge se žene lakše stope s novim 'identitetom' s perikom na glavi. Nabavite neku seksi periku, potpuno drugačije boje, promjenite make-up i....voilà, zabava može početi!
 
Izvor: Cosmopolitan