Channing Tatum fanovima otkrio nadimak svog "alata"

Foto: Instagram

"IMA li tvoj penis nadimak?", glasi pitanje na koje je Channing Tatum odgovorio jednostavno: "Gilbert."

Zgodni glumac, u sklopu kampanje Omaze Compaign, odlučio je odgovoriti fanovima na sva pitanja koja ih zanimaju, a sigurne smo da su ga neka poprilično iznenadila, prenosi Glamour.

Pročitajte što je Channing odgovorio na ova otkačena pitanja:

PITANJE: "Ako te upoznam, mogu li te uhvatiti za guzu i opipati ti trbušnjake?"

CHANNINGOV ODGOVOR: "Morat ćeš pitati moju ženu. Ne smeta mi da me uloviš za stražnjicu. Ali moraš nju pitati, a odgovor će ovisiti o njezinom raspoloženju."

PITANJE: "Možeš ponijeti samo 3 stvari na pusti otok na kojem ćeš biti do kraja života. Koje su to stvari i zašto?"

CHANNINGOV ODGOVOR: "Što kažeš na magičnu školjku koja je uvijek puna burbona? I volio bih palmu koja daje odličan hlad, a umjesto kokosa s nje vise sendviči od pekmeza i maslaca od kikirikija i grickalice. I moju ženu koja bi bila uvijek sretna i po mogućnosti gola."

PITANJE: "Skidaš li se do kraja u filmu Magic Mike XXL? Pitam za frendicu."

CHANNINGOV ODGOVOR: "Hahahaha, za frendicu! Ne, ne skidam se do kraja, ali kad stojiš u malim tangama pred hrpom ljudi, ne ostavljaš puno mašti. Tvoja 'frendica' će biti zadovoljna."

PITANJE: "Izgubiš li se ikad u očima Matta Bomera?"

CHANNINGOV ODGOVOR: "Apsolutno! Nema veze jesi li muškarac, žena, mačka ili hrčak - izgubit ćeš se u očima Matta Bomera. Ne znam od čega su napravljene osim od snova, duge i izvrsnosti, ali nije ni važno. A tek kad pjeva! Kao da je Bog pružio dvije ruke, a zatim mu je izrasla i treća ruka s kojom ga je još više nagradio. Suludo je talentiran."