Charlize Theron je Zla kraljica i u stvarnom životu: Sinu prije spavanja čitam "Go the Fuck to Sleep"

OTKAKO je u ožujku posvojila sina Jacksona, lijepa Charlize Theron postala je stručnjakinja za mijenjanje pelena i čitanje priča za laku noć.

Glumica je otkrila kako joj je najdraža knjiga za uspavljivanje djeteta "Go the Fuck to Sleep" američkog pisca Adama Mansbacha.

"Mnogo mi je ljudi dosad poslalo dječje knjige, no jedna mi se posebno svidjela. Radi se o jednoj od najprodavanijih knjiga u Americi. Dobro utječe na mene jer sam shvatila da se ne bih trebala preoštro osuđivati", ispričala je Charlize za MTV News.

Također, Theron ne smatra da knjiga na bilo koji način šteti njenom sinu zbog neprimjerenog jezika budući da je Jackson još premalen da bi shvatio bilo što osim njenog izraza lica. Što se tiče mijenjanja pelena, ova seksi mama tvrdi da je postala prava profesionalka.

"Toliko sam dobra da pelenu mogu promijeniti i u snu. S obzirom na to da sam u zadnje vrijeme puno putovala, svog sam sina svugdje vodila sa sobom pa sam naučila kako promijeniti engleske, njemačke, japanske i španjolske pelene. Razlikuju se u vrlo malim detaljima", izjavila je Theron za američki "Today show".