Chris Brown objavio video s ljubavnim priznanjem: Rihannu i Karrueche volim podjednako!

NAKON nekoliko dana nagađanja o ljubavnom trokutu između Chrisa Browna, Rihanne i Karrueche, svo troje su se otvorili i iznijeli svoju stranu priče.

Navodno su Karrueche i Breezy (Chris) prekinuli zbog njegove bivše ljubavi RiRi koja je pokrenula Twitter raspravu napisavši: "To se nikoga ne tiče... Osim mene i mog dragog"!


Kratko nakon toga, Chris je napisao: "Poznaješ li ti Chrisa Browna????", a samo nekoliko trenutaka poslije na internet je postavio vrlo iskren video s naslovom "The Real Chris Brown".



Mladi je pjevač priznao da obje žene voli podjednako te je zaključio kako je ljubavni trokut prilično stresan za njega. Osim toga, ustvrdio je kako nije "švaler" i da ne želi povrijediti nijednu od dama.

Karrueche mu je na to odgovorila: "Koji se k**ac događa? Sve što želim reći je... Ne možeš se zafrkavati s tuđim osjećajima. Jednostavno ne možeš! Život se nastavlja dalje".


Nakon tri godine Chris i Rihanna su obnovili svoju vezu, a Karrueche je ostala sama. Stvarno nas zanima kako će ova drama završiti!