Coded Edge predstavio mračnu kampanju za "Empyreal"

Foto: Jure Perišić

MRAČNA i mistična modna kampanja prati posljednju kolekciju branda Coded Edge iza kojeg stoje dizajner Silvio Ivkić i fotograf Jure Perišić.

"Crna boja smatrala se bojom moći, dostojanstva, poniznosti i umjerenosti te je do kraja 16. stoljeća
obilježila odjeću na svim europskim dvorovima od Italije do Engleske. Vođena i inspirirana tom bojom moći i dostojanstva nastala je kolekcija Empyreal. Kroz nosive komade s naglaskom na predimenzionirane kapuljače, toplije materijale i avangardne elemente, ubacivanjem kožnih dijelova, kolekcija prikazuje modernu crnu siluetu u vidu dugih haljina, pojednostavljenih suknji i toplih odjevnih komada za hladnije dane. Kroz različite teksture poput kože i umjetnog crnog krzna razbijena je plošnost cjelokupne kolekcije. Coded Edge otišao je i korak dalje u razradi nakita koji upotpunjuje kolekciju, a sastoji se od ručno izrađenih narukvica, prstenja i oglavlja, koja daju karakterističan i već prepoznatljiv dizajnerski potpis.", kažu glasnogovornici Coded Edgea.

Kolekciju "Empyreal" Coded Edge je prikazao na Fashion.hr-u u ožujku ove godine, a nove kreacije Silvia Ivkića vidjet ćemo na ovosezonskom Fashion.hr-u, od 15. do 18. listopada 2014.

Psst! Glavnu ulogu u novoj kampanji Coded Edgea ima Ivana Solar.