Dečko, molim te: 5 znakova da ti se nikad neće sviđati dovoljno

NIJE čudno da ponekad uđemo u vezu samo zato što ne želimo biti same, čak toliko da ćemo se upuštati u odnos sa svima onima s kojima ne bismo trebale: bivšim, zločestim dečkom, prijateljom s povlasticama s kojim želimo nešto više od toga itd. Veze nam je teško prekidati, pogotovo zato što smo žene koje se nebrojeno puta uvjeravaju da su s nekim posebnim, dok su zapravo samo daleko od istine.

Ne možeš se zamisliti da spavaš s njim

Njega golog kako leži na tebi probaj zamisliti odmah na prvom spoju. Kako se osjećaš glede toga? Neugodan osjećaj definitivno nije dobar znak. Seks je bitan dio svake veze, stoga razmisli malo bolje o frajeru s kojim se nalaziš ako ti već i sama pomisao na njega golog izaziva odbojnost.

Na poruke mu ne odgovaraš odmah

Priznajmo da se ne možemo suzdržati od instantnog odgovora čim dobijemo poruku od frajera koji nam se sviđa. U slučaju da vidiš njegovu poruku i odgovaranje odgodiš za kasnije, bez da si ju pročitala, vjerojatno je kako nešto ne štima.

Još uvijek razmišljaš o drugim frajerima

U redu, razumijemo ako se to dogodilo na prvih nekoliko spojeva, no ako nakon 4. ili 5. spoja još uvijek tražiš nekog boljeg, onda sadašnji nije za tebe. Ne moraš biti preko ušiju zaljubljena nakon samo nekoliko spojeva, ali bi ti pažnja većim dijelom trebala biti fokusirana samo na jednog frajera.

Ne smeta ti što se stvari odvijaju sporo

Nema ničeg lošeg u tome što se stvari odvijaju polako. Dobra je ideja na početku se ne vidjeti svaki dan jer ćeš tako imati više vremena razmisliti o stvarima koje su se između vas dogodile. Normalno je uzeti razmak od nekoliko dana prije nego što se vidite opet, ali normalno je i imati želju za što češćim viđanjem. Ne laži samoj sebi ako vidiš da je prošlo tjedan dana, a da nisi ni primijetila.

Misliš da se trudi previše

Sigurne smo da si barem jednom imala "posla" s tipom koji ti je kupovao cvijeće i svaki ti dan slao slatke poruke. Ali nakon nekog si vremena zaključila kako se on ipak trudi previše. Ako ti se frajer istinski sviđa, onda ni u kojem slučaju nećeš pomisliti da se "previše trudi". Sve što radi, bit će ti neodoljivo.