Djevojke, navalite: Patrick Schwarzenegger ponovno je slobodan?

Foto: Getty

ČINI se kako Miley nije povjerovala u priču "ona mi je samo prijateljica".

Sin glumca Arnolda Schwarzeneggera, postao je još poznatiji nakon što je prije nekoliko mjeseci prohodao s problematičnom pjevačicom Miley Cyrus. I dok se sve činilo u najboljem redu, Patrick je zeznuo stvari.
 
Naime, prije nekoliko dana, Patrick je uhvaćen na odmoru u Meksiku u zagrljaju slatke brinete, za koju se piše kako mu je prijateljica s fakulteta. Na slikama njih dvoje se grli, a zatim Patrick pije s njezinog trbuha. Slike su odmah obišle svijet, a Patrick je odmah iskoristio društvene mreže kako bi sve uvjerio da nije prevario Miley i da je to cura njegovog najbolje prijatelja.
 
Iako slavna pjevačica poznaje dotičnu i pokušala je biti totalno cool, nakon što su slike procurile u javnost, čini se kako to nije bilo tako lako. Naime, kako prenosi Hollywood Life, Patrick je dobio nogu.
 
"Zvao ju je svakih 5 minuta, ali mu se nije javila. Ona je uvijek nasmijana i vesela, ali ovo ju je potpuno shrvalo. Patrick zna da je zeznuo stvari i on je potpuno izvan sebe. No, mora se suočiti s posljedicama", otkrio je nepoznati izvor.
 
Službene potvrde još uvijek nema, no čini se kako je, osim sezone ljepšeg vremena i alergija, ovo i sezona prekida.