Donosimo dio atmosfere La Femme festivala u čarobnom Dubrovniku

Foto: Josipa Uzelac

OD prošlog četvrtka ženska zabava preselila se u prekrasni Dubrovnik.

Partyjem dobrodošlice u dubrovačkom Eastwest klubu na Banjama, započeo je trodnevni La Femme festival, koji se drugo jutro preselio u hotel Valamar Lacromu, koji je na sebe preuzeo zadatak da do nedjelje, što je moguće više, razmazi pripadnice ljepšeg spola, koje su svojim dolaskom odlučile uzeti stanku od stresne svakodnevnice.
 
 
Trodnevni festival rezerviran samo za žene, počeo je pozdravom suncu i plesnom "Afro warmup" radionicom, pod vodstvom posebnog gosta Ozyja Shynea, za sve one koji jutro vole započeti energično, a za sve one mirnijeg duha jogom.
 
 
 
I ostatak festivala prošao je u sličnom tonu. Naš poznati trener Mario Valentić oduševio je, među ostalim, satovima pilatesa, a cure su mogle u sklopu beauty radionica otkriti još neke tajne šminkanja od strane stručnjaka. Tako smo naučile i jedan novi beauty savjet, a to je da prije nanošenja pudera na lice stavimo ulje, prije nego hidratantnu kremu. 
 
 
Danza kuduro sat plesa, po komentarima nakon, najviše je oduševio i zabavio pripadnice ljepšeg spola, nakon čega je uslijedio i mali seminar o tome kako podignuti samopouzdanje.
 
 
Subota je bila rezervirana za predavanja poput kako najbolje iskoristiti vrijeme i kako žene danas mogu biti itekako dobri lideri. Popodne je ponovno bilo rasplesano i to u burlesknom stilu, a djevojke su na tematskom partyju kasnije navečer u hotelu pokazale što su naučile.
 
Zadnji naš dan ovdje započeo je ponovno Mario Valentić pilatesom pod vedrim nebom te seksi plesom oko šipke.
 
 
 
 
No, vrijeme je za pakiranje kofera i povratak u stvarnost, a mi se nadamo da ni iduće godine nećemo ostati zakinuti za ovakva tri produktivna i opuštajuća dana.
 
Naša redakcija uspjela je naći vremena i za šetnju osunčanim i živahnim centrom grada, prepunog turistima, a donosimo vam i nekoliko kadrova te šaljemo pozdrave s mora.