Dopunjena lista: Frajeri koje moraš izbjegavati

Foto: BSB

NARCISOIDNI tip, radoholičar, mamin sin, ženskaroš, tip koji se boji vezati… Ovo su muškarci za koje odavno znamo da ih definitivno moraš izbjegavati. No, nova vremena sa sobom nose i nove frajere koje treba izbjeći, evo tko su oni.

Čudan tip
 
Ne tip koji je samo čudan. jer je malo drugačiji, takve čak i volimo - govorimo o tipu koji misli da je cool biti čudan. To je onaj tip koji će govoriti stvari tipa: "Ja sam ti čudan, ne volim glazbu" ili "Ne gledam televiziju, znam da sam čudan." Oni nisu stvarno čudni, oni samo misle da će djelovati poželjnije ako se pretvaraju da jesu. Bježi od ovakvih tipova, jer će ti veza biti… čudna.
 
Opsjednut Facebookom
 
Čovjek koji živi za "like", a za vrijeme spoja cijelo vrijeme provjerava mobitel da vidi koliko ih je sakupio. Ovakav tip će te ignorirati tijekom cijele veze, a ako ga pitaš da izabere između tebe i virtualnog sebe, izgubit ćeš.
 
"Ima gorih stvari od toga" - tip
 
Naravno da postoje grozne stvari, zemlje u ratu i djeca koja su gladna, ali kad dođeš s posla i požališ se da si imala naporan dan, to je zadnja stvar koju želiš čuti od svog dečka. Muškarci koji na ovakav način odbijaju dati potporu ženi su jako naporni u vezi.
 
Najpametniji tip
 
On zna sve o svemu, a čak i kad nešto ne zna, radije će glumiti da zna nego reći istinu. Ovakav tip će te ispravljati i kad treba i kad ne treba, a romantične šetnje prirodom kvariti nepotrebnim informacijama o vrsti biljaka pored kojih ste upravo prošli.