Dva trača o Adele: Vratila se u studio, a vjenčanicu će joj dizajnirati Jenny Packham!

Foto: Vogue

ČINI se da nam se slavna Adele uskoro vraća u studio, gdje će marljivo raditi na novom albumu.

Nakon što je u listopadu prošle godine postala majka, pjevačica je odlučila uzeti stanku kako bi se posvetila obitelji. Šest mjeseci kasnije, Adele je okupila ekipu koja će s njom raditi na novom albumu. Očekivanja su velika, posebno nakon što je posljednim albumom iz 2011. godine doslovno osvojila svijet i sve moguće nagrade.

Bio je to njezin drugi studijski album, izdan tri godine nakon prvog pod nazivom "19", pa nam se čini se da novi možemo očekivati već slijedeće godine. No, Adele je uvijek isticala kako ne voli ništa požurivati: "Zamišljam da ću imati 25 ili 26 kada ću izdati novi album. Nestati ću, a onda ću se pojaviti s novim albumom kada će biti savršeno vrijeme za to".

Za sada se samo zna da je kao najbliže suradnike pjevačica izabrala dva po mnogima najbolja britanska producenta Jamesa Forda i Kida Harpoona, koji su surađivali s Florence Welch, Arctic Monkeysima, Jessie Ware i mnogim drugima slavnim imenima, prenosi The Sun.

Nakon ljubavnog brodoloma, koji je opjevala na svom posljednjem albumu, Adele je sreću pronašla sa poduzetnikom Simonom Koneckim. Par planira i vjenčanje, a šuška se da će vjenčanicu dizajnirati slavna Jenny Packham, čije haljine Adele i inače vrlo rado nosi. Vjenčanje bi trebalo biti krajem ljeta.