Dvije vježbe za zavodljiv struk

PROLJEĆE je vrijeme da se trgnemo, razbudimo tijelo i pripremimo ga za pokazivanje. Jedna od najkritičnijih točki tijela mnogih žena je trbuh. Ljubavne drške i škembica koju smo uzgojile preko zime, u oskudnom kupaćem kostimu ne izgledaju niti najmanje privlačno pa ti donosimo vježbe kojima ćeš uspješno eliminirati masne naslage:

Vježba broj 1

Lezi na leđa s nogama razdvojenim u širini bokova. Ramena drži malo odignuta od poda s lijevom rukom iza vrata. Desna ruka neka bude ispružena u stranu pod kutem od 45 stupnjeva. Kako radiš trbušnjak, lijevu nogu lagano odiži od poda, a desnom rukom dotakni lijevu stranu vanjskog bedra. Zadrži taj položaj nekoliko sekundi. Vježbu ponovi 25 puta, a zatim promijeni stranu.

Vježba broj 2

Lezi na lijevu stranu s nogama u iskoraku, povijenim u koljenima. Podupri se desnom rukom o pod, a lijevu ruku stavi na desnu stranu vanjskog bedra. Trbušnjake radi tako da se odguruješ desnom rukom o pod tako da ruka bude u potpuno ispravnom položaju. Zadrži taj položaj nekoliko sekundi. Kada se spuštaš ponovno prema podu, nemoj se spustiti do kraja. Oslanjajući se na ruku, ramena zadrži u zraku. Ponovi ovu vježbu 25 puta, a zatim promijeni stranu.