Ed Sheeran novi spot ispunio snimkama iz vlastitog djetinjstva

Foto: Screenshot YouTube

JESTE li već pogledali novi spot Eda Sheerana?

Nakon fantastičnog spota "Thinking out loud" zbog kojeg je prvi puta u životu naučio profesionalnu koreografiju, popularni pjevač ponovno nam je izmamio suze na obraze - ovog puta preslatkim snimkama iz svog djetinjstva.

Novi spot spoj je privatnih snimaka njegove obitelji te ga prati od prvih koraka, preko prvih naučenih nota sve do danas, kada se sav trud napokon isplatio.

Ed Sheeran rođen je 17.2.1991. u Halifaxu u Velikoj Britaniji, a već od malih nogu je svirao gitaru i pisao vlastite pjesme. Sa samo 14 godina napustio je dom i otišao u London kako bi ostvario glazbenu karijeru. Njegov talent glazbenici su brzo prepoznali pa je često nastupao, no bilo je i perioda kada je spavao po tuđim sofama ili u parku. Zahvaljujući internetu, 2010. primijetio ga je reper Example koji ga je pitao želi li mu nastupati kao predgrupa i tako je krenuo njegov zvjezdani uspjeh.

Bez obzira na to što je rano otišao od kuće, često napominje kako svoj uspjeh i to što je "ostao normalan u celebrity svijetu", može zahvaliti svojim roditeljima koji su bili poprilično strogi. POdržavali su hobije koji uključuju glazbu te čitanje knjiga, a gledanje televizije bilo je ograničeno, baš kao i igranje igrica. "I dan danas ne znam što bih s Xbox-om.", našalio se jednom Ed.

Uživajte u Edovim snimkama iz djetinjstva uz ovu predivnu pjesmu.