Ekskluzivno na Index Rougeu: Pogledajte novi spot Marka Tolje za pjesmu "Ne dirajte mi san"!

Foto: Screenshot YouTube

INDEX ROUGE svim obožavateljicama Marka Tolje donosi veliko iznenađenje! Novi spot "Ne dirajte mi san" friško je izašao iz režije Filipa Dizdara te stigao na našu adresu!

Tekst i glazbu pjesme "Ne dirajte mi san" potpisuje sam Marko, a govori o vjeri u sebe i u svoje snove. Radi se o jednoj prelijepoj i pozitivnoj baladi. Poruku pjesme prati i spot u režiji Filipa Dizdara koji je radio i Toljin prošli spot za pjesmu "Znaj". Na samom kraju video broja krije se i simpatična skrivena poruka kojom pjevač zatvara jedno poglavlje svoje karijere i nastavlja uspješan glazbeni put. Nakon premijere spota Marka očekuju pripreme za novi koncert koji će se ubrzo održati u Zagrebu.

"Sve što želim reći, uvijek to najbolje i najlakše napravim kroz pjesmu. Tako je i u slučaju 'Ne dirajte mi san' koju sam napisao još prošle godine, ali mislim da je tek sada pravi trenutak da zaživi do kraja. To je pjesma koja govori o vjeri u sebe i svoje snove, a s obzirom na trenutnu situaciju koju svi proživljavamo, mislim da nam svima skupa moral pada. Ne mislim da će "Ne dirajte mi san" riješiti naše probleme, ali ako pjesma motivira makar jednu osobu na ostvarenje svog sna, onda je to i više nego što sam očekivao." - rekao je Marko o novom singlu.

Mladi riječki glazbenik neprestano plijeni pažnju kako svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, tako i svojim šarmantnim nastupima. Aktualni album "Ljubav u boji" izdao je malo prije ljeta, a u studenom prošle godine u Zagrebu je održao i fantastičan koncert povodom predstavljanja samog albuma. To je treći Markov studijski album, ali prvi autorski te stoga ima posebno mjesto u Markovom srcu. Svih 11 pjesama napisao je i uglazbio Marko, te vrlo često izjavljuje kako mu se upravo zbog toga čini da mu je "Ljubav u boji" zapravo prvi album.