Ekskluzivno za Index Rouge Aleksandar Žarevac otkriva: Od sada dizajniram i za muškarce!

Foto: Josipa Uzelac

LIJEPA Zagrepčanka Anamarija Buntić osvojila nas je svojim jednostavnim no trendi modnim kombinacijama, zbog kojih smo joj, u suradnji s dizajnerom Aleksandrom Žarevcem, u vrijeme blagdana poklonili haljinu s njegovim potpisom.

Kako Aleksandar svaki komad radi posebno po mjerama svojih klijentica, prije nekoliko smo dana obavijestili Anamariju kako je njezina haljina spremna te se zaputili kod hvaljenog mladog dizajnera po nju.



Vitkoj Anamariji haljina je stajala kao salivena, a Aleksandar joj je pokazao i svoju kompletnu natuknicu te nam otkrio kako će izgledati njegova nova kolekcija.



"U kolekciju koju ću predstaviti u 3. mjesecu ove godine biti će puno iznenađenja jer ću se malo odmaknuti od sad već prepoznatljivog damskog looka i curama ponuditi nešto više seksi. Radi se o koži u kombinaciji s ručno pletenim komadima koji će osvježiti moju novu kolekciju namijenjenu za sezonu jesen/zima 2013./2014.", otkrio nam je Aleksandar.

Uz detalje o novim ženskim modelima, Aleksandar nam je otkrio još jednu važnu vijest - u novoj kolekciji po prvi puta će se naći i modeli za muškarce! Modni uzor? Kanye West! Jedva čekamo!

Anamarija je bila oduševljena svojom novom haljinom s potpisom: