FWZ: Britanske dizajnerice Georgia Hardinge i Kitty Joseph oduševile Zagreb!

Foto:

DRUGA večer ovosezonskog Fashion Weeka Zagreb donijela je mnoga modna uzbuđenja.

Pred oduševljenom publikom svoje su modne kolekcije predstavile britanske dizajnerice Georgia Hardinge i Kitty Joseph, a zatim su uslijedile revije Zjene Glamočanin, Natalije Smogor i pobjednica natječaja Next Generation Kralj i Krajina.

Georgia Hardinge, miljenica celebrity cura kao što su Beyonce i Lady Gaga, predstavila je izuzetno nosivu kolekciju, prepunu ženstvenih komada koji se mogu nositi od jutra do večeri. Minimalističku kolekciju Blurb Georgia prikazala je i na ovogodišnjem London Fashion Weeku.

Kitty Joseph oduševila nas je pak simpatičnom i razigranom kolekcijom u kojoj prevladavaju prekrasne živopisne haljine, zanimljive bluzice i pripadajuće suknje.

Natalija Smogor ove se sezone posvetila ljubičastoj boji te je predstavila ženstvenu kolekciju u kojoj prevladavaju gotovo sve nijanse ove prekrasne boje. Modeli od čipke, muslina, satena, organdija idealni su za žene koje se obožavaju odijevati damski.

Zjena Glamočanin predstavila je kolekciju pod nazivom "Art To Wear", u čemu su joj pomogli glumci Roman Nikolića i Nađa Josimović, koji su izveli pravi mali performans. Dubrovačku dizajnericu za ovu živopisnu kolekciju inspirirala je Matisseova slika "Blue Nude".

Pobjednice prošlosezonskog natječaja Next Generation, Ana-Marija Kralj i Mirjam Krajina, jučer su inovativnu i urbanu kolekciju odličnih komada koje će sigurno nositi cure koje vole biti zamijećene. "Sivilo nebodera i hladna urbanost inspirirali su dio naše kolekcije. U iščekivanju prvih zraka sunca i prve proljetne topline, kolekciju smo obogatile lepršavim odjevnim komadima nježnih boja, čime smo željele dozvati pravo proljeće.", izjavile su dizajnerice.