Gaga, jesi li to ti? Slavna pjevačica u svom najboljem izdanju do sada!

Foto: The Hollywood Reporter

EKSTRAVAGANTNA Lady Gaga u posljednjih se nekoliko mjeseci pretvorila u pravu damu, no moramo priznati da nikad nije izgledala tako dobro kao na naslovnici posljednjeg broja magazina "The Hollywood Reporter".

Plavokosa pjevačica na fotografiji pozira uz stilista Brandona Maxwella i izgleda čarobno u raskošnoj svijetlorozoj haljini s ljubičastom postavom i kožnoj jakni branda Chanel.

Ovo fotografiju snimio je Karl Lagerfeld i to u stanu pokojne Coco Chanel u Parizu, a fotka upotpunjava članak o 25 najmoćnijih stilista na svijetu.

"Ne smijemo se ni pomaknuti bez Karla", izjavila je Gaga za vrijeme snimanja. "Tako se ponašam i prema Tonyju Bennettu na pozornici - on je zvijezda showa jer je legenda, a isto je i s Karlom."

"Sjediti na kauču Coco Chanel i piti šampanjac u njezinom stanu - to je trenutak koji ću zauvijek pamtiti.", dodala je oduševljeno pjevačica.

Psst!
Na snimanju je Gaga nosila i Chanel haljinu koju je već nosila Cindy Crawford na snimanju sa Peterom Lindberghom za Vogueov editorijal "Wild at Heart" 1991. godine.