Glazbeni okršaj: Novi album slavne Beyonce izlazi 24. studenog, na isti dan kad i Rihannin?!

Foto: Getty Images

SPREMA li nam gospođa Carter još jedno iznenađenje?

Posljednjih dana ozbiljno se šuška o tome kako će slavna Beyonce u potpunoj tajnosti izdati još jedan album, baš kao što je to napravila prije godinu dana, sa svojim albumom "Beyonce", na iznenađenje svih fanova. Slavna B prodala ga je u 5 milijuna kopija i tako pokazala kako joj to nije bio uopće loš poslovni potez.
 
Glasine o novom albumu potaknula je slika na kojoj se nalazi dokument sa raznim podacima o njemu. Tako bi se novi album trebao zvati "Beyonce Volume 2" te se sastojati od 4 cd-a. Na preostala dva trebale bi se nalaziti snimke s njezine "Mrs. Carter" turneje, u sklopu koje je posjetila i Hrvatsku te "On The Run" turneje, koju je odradila zajedno sa suprugom Jay-Z-jem.
 
Na i Tunesu bit će navodno dostupan od 14. studenog, a na tržištu od 24. studenog u Velikoj Britaniji,  odnosno 25. studenog u SAD-u.
 
Također, na njemu bi se trebalo naći 10 novih pjesama i 11 videa, a kao gosti navedeni su: Jay-Z, Drake, Nicki Minaj, Frank Ocean, Justin Timberlake, Rihanna i Blue Ivy.
 
Pjevačica još uvijek nije komentirala napise, no vjerujemo kako će nas i ovaj put uspjeti iznenaditi.
 
Pssst! Šuška se kako bi na isti dan trebao izaći i novi album slavne Rihanne. Ne znamo za vas, ali nama miriše na pravi glazbeni okršaj slavnih dama? Bit će ovo uzbudljiva jesen!