Gola i samopouzdana: Prestani gasiti svijetla u spavaćoj sobi!

Foto: Roberto Cavalii

ČAK su i najljepše žene svijeta nesigurne zbog svog izgleda te pokušavaju prikriti "mane" u svakom trenutku, a pogotovo u spavaćoj sobi. Frajere pak živcira što žene prije seksa inzistiraju na ugašenim svjetlima te se žale kako zbog toga ne mogu uživati u ljepoti tijela svojih izabranica. Kako bi poboljšala svoj seksualni život te se osjećala bolje i sigurnije u vlastitoj koži, poslušaj naših nekoliko savjeta.

1. U njegovim očima ti si komad

Jesi li ikad primijetila kako dečko tvoje punašne frendice pohotno gleda u njezine obline ili kako dečko cure koja ima ravnu stražnjicu iz šale lupka po istoj? Shvati jednom zauvijek - dečki ne primjećuju mane koje mi vidimo, a s curom su u vezi upravo stoga što im je jako privlačna! Velika je vjerojatnost da su dijelovi tijela koji se tebi ne sviđaju njemu - prokleto seksi!

2. Seks je zaista zabavniji uz upaljena svijetla


Premda intimno vođenje ljubavi uz ugašena svijetla može biti vrlo uzbuđujuće, seks s upaljenim svjetlima često je zabavniji i maštovitiji. To ne znači da moraš raspaliti sve žarulje koje imaš u sobi - dovoljno je svijetlo koje dolazi od televizora ili meka svjetlost svijeća.

3. Opuštena cura = seksi cura

Svaka cura ima svoje nesigurnosti, no kad bolje proučiš slavne ljepotice koje smatraš zgodnima, primijetit ćeš kako je na njima zapravo najljepše njihovo samopouzdanje te volja za životom koja zrači iz njihovih očiju. Prestani se gristi zbog nekoliko kilograma viška ili malih grudi te dopusti sebi i svom dečku da uživate u seksu.

4. Brini se o sebi

Ne kažemo kako moraš imati savršenu figuru ili odlaziti frizeru 3 puta tjedno, no cure koje brinu o svom tijelu, prirodno se osjećaju samopouzdanije. Pobrini se da uvijek imaš obrijane noge, nakon tuširanja se uvijek namaži losionom za tijelo te izaberi mirišljavi šampon za kosu i tu i tamo nabaci nekoliko trbušnjaka...Uskoro više nećeš imati problema sa samopouzdanjem!