Gospođica Choupette: Novo lice slavnog make up branda

Foto: Instagram

MODNO osvještena mačka Karla Lagerfelda dobiva i ekskluzivni beauty ugovor...

Preslatka čupava sijamska mačka Karla Lagerfelda, Choupette (za koju mnogi misle kako je simpatičnija i zanimljivija od samog Karla), uskoro će dobiti svoju vlastitu liniju make-up proizvoda. Ali bez brige, niti jedan od njih nije testiran na prelijepoj maci, već su samo njome inspirirani.

Choupette je udružila snage s renomiranim brendom u svijetu ljepote, Shu Uemuraom, te je tako nastala zanimljiva suradnja pod nazivom 'Shupette'. Ovo je prva takva suradnja slavnoj kući, no toliko nam je simpatična da se svakako nadamo da nije i posljednja.

Ponosni Karl fotografirao je svoju mezimicu te je sam nacrtao ilustracije, a što nimalo ne čudi budući da ilustracije za brand Shu Uemura crta već više od dva desetljeća.



Još nismo sigurni kada možemo očekivati ovu kolekciju na tržištu, no saznali smo da će se u kolekciji pojaviti, između ostalog, i krznene umjetne trepavice. Kako god one izgledale! A datum lansiranja kolekcije možda saznamo 15. rujna ove godine. Tada naime izlazi biografija popularne Choupette pod nazivom 'The Private Life of a High-Flying Fashion Cat. Za ozbiljno!

Izvor: Cosmopolitan.hr