H&M održao glamuroznu modnu reviju na Paris Fashion Weeku

Foto: AFP

HIGH street brand H&M po prvi je puta predstavio svoju modnu kolekciju na Paris Fashion Weeku!

Ovom prigodom ovaj popularni high street lanac predstavio je kolekciju za jesen/zimu 2013./2014. u boemskom stilu, prepunu zanimljivih kaputa, prozirnih haljina, visokih čizama i lepršavih košulja.

Ashley Olsen, Chloe Moretz i Emma Roberts neka su od imena koja su nazočila sinoćnjoj prvoj H&M-ovoj modnoj reviji na Tjednu mode u Parizu. H&M-ova jesenska kolekcija 2013. predstavljena je publici u posebno uređenom prostoru Muzeja Rodin i uživo je prenesena na stranici hm.com. Modna revija bila je spoj klasično krojenih oblika s delikatnim haljinama, što joj je udahnulo dječački duh, dala je publici priliku da vidi H&M-ovu modu ukorak s međunarodnim modnim rasporedom. Kolekcija će biti raspoloživa u oko 200 prodavaonica širom svijeta od 5. rujna 2013.

"Uživala sam gledajući našu jesensku kolekciju na modnoj pisti Pariškog tjedna mode. Oživjela je duh odjeće i pokazala kako miješati različite stilove i stvoriti osobni stil. Ključni komadi poput vunenog kaputa, frakova i haljina sa šljokicama dat će vam ove jeseni pravi stav", kaže Ann-Sofie Johansson, voditeljica odjela za dizajn u H&M-u.

Pogledajte reviju!