Hrvatski celebrityji uživali na zabavi u stilu šezdesetih

Foto: Press

SINOĆ je na jednom glamuroznom mjestu u Zagrebu održan party u stilu šezdesetih, na kojem su se okupila brojna poznata lica.

Dio luksuza i glamura s prestižnog filmskog festivala u Cannesu sinoć su u Zagrebu iskusili brojni uzvanici tematskog partyja u stilu šezdesetih godina prošloga stoljeća. U ulozi voditeljica programa našle su se naše poznate glumice Jelena Veljača i Leona Paraminski, dok su goste zabavljali Ivana Kindl i Ervin Baučić, izvodeći samo najveće hitove iz opusa Rat Pack. Na pozornici im se kratko pridružila i šarmantna glumica Petra Dugandžić.
 
 
"Moram priznati da sam uistinu uživala. Od prvog do zadnjeg trenutka u Cannesu sve je bilo vrhunski organizirano, od priprema za premijeru filma Tommy Lee Jonesa, povodom koje sam imala čast prošetati i crvenim tepihom sa zvijezdama filma, do samog putovanja. Strast su mi i film i moda, pa je crveni tepih u Cannesu doista bio ostvarenje mog sna.“, istaknula je Jelena Veljača.
 
Prostor je odisao filmskim glamurom, a gosti su na ulazu dobivali crne šešire, bijele ogrlice i ukrasno perje za kosu, kako bi što vjernije dočarali zadanu temu partyja te su mogli uživati u raznovrsnim koktelima i cigarama. Također, svaki je uzvanik kući mogao ponijeti i uspomenu na dobru zabavu, fotografiju iz tom prigodom posebno uređenog vintage kutka.
 
 
Party su došle podržati i brojna poznata lica, kao što su Tina Katanić, Miran Kurspahić, Jelena Radan, Lana Pavić, Ivica Skoko i brojni drugi.