Hrvatski dizajneri od sada i za klince: Stiže nam prvi Kids Fashion Week!

Foto: Press Foto

IMAMO super vijest za mame koje da njihovi klinci i klinceze uvijek izgledaju moderno i dotjerano! Ovog travnja u Hrvatskoj će se održati prvi Kids Fashion Week!

Tjedan mode namijenjen isključivo djeci poseban je modni događaj koji se po prvi puta organizira na našim prostorima. Tijekom dva dana događanja, 25. i 26. travnja u Hypo centru u Zagrebu predstavit će se kolekcije domaćih i inozemnih brendova, te renomiranih hrvatskih dizajnera, a sve će biti u potpunosti posvećeno djeci.

U dva dana, nove kolekcije prikazati će S. Oliver, Next, Froddo, Bambi, Benetton, modna kućica Dizzy i Davida's (brend dizajnerice Andree Cmrečki), a po prvi puta ćemo vidjeti i dječje kolekcije naših poznatih modnih dizajner. Ana Maria Ricov, Juraj Zigman i Etna Maar već imaju iskustva u izradi dječjih kolekcija a na Kids Fashion Weeku po prvi puta ćemo vidjeti dječje modne vizije renomiranih dizajnera Ivice Klarića, Zorana Aragovića i Shuza.

Osim modnih revija organizatori su pripremili i razne popratne modne priče i nagradne igre, kao što su Kids makeover, te Dječja špica na kojoj će se održati i humanitarna dječja revija. Birat će se i najbolji stajlinzi mališana, a modno najkreativniju djecu čekaju posebne nagrade. Pripremaju se dva potpuno dječja modna dana s puno kreativnosti i zabave.

Ovoga vikenda, u subotu, 22. ožujka u 12:00 sati u dvorani Brač u Hypo centru održat će se prvi javni casting za Kids Fashion Week. Svi klinci od 5 do 15 godina pozvani su da dođu na casting i možda postanu prve male manekenske zvijezde u Hrvatskoj.