Hrvatski modni dvojac Coded Edge izbacio prvu mini kolekciju sunčanih naočala

Foto: Jure Perišić

CODED Edge, iza kojeg stoje dizajner Silvio Ivkić i fotograf Jure Perišić predstavljaju svoj uzbudljiv novi projekt.

Dečki su ovih su dana snimili vizuale za novu ljetnu kolekciju u kojoj po prvi put predstavljaju sunčane naočale koje su nastale u suradnji s brendom Hollywood glasses.

Coded Edge u dizajnu sunčanih naočala ostaje vjeran svojoj geometrijskoj i pomalo pomaknutoj estetici, pa tako dva modela limitiranih sunčanih naočala odlično pristaju uz kolekciju Helskór prikazanu na posljednjem Fashion.hr-u.

'Na ljetnim vizualima smo odlučili s limitiranom kolekcijom naočala kombinirati neke od najnosivijih komada iz aktualne kolekcije Helskor. Ulogu modela ove sezone smo prepustili nekim od najdražih nam ljudi na modnoj sceni koji su obilježili Coded Edge kao brend. Pa ćete na vizualima vidjeti poznatu mladu dizajnericu Mariju Kulušić koja je sa Silviom prije nekoliko godina osvojila LIFT natječaj, manekenku Teu Kramer koja je zaslužna za dojmljivi trenutak prolaska kroz vodu na reviji Coded Edge prije godinu dana te drage nam Anju Polić, Lovru Peranića i Karla Fadića“; naglašavaju Silvio Ivkić i Jure Perišić.

Limitirana kolekcija sunčanih naočala u kojoj se nalaze 2 modela, već je dostupna u koncept storeovima u Zagrebu pa ih tako možete pronaći na sljedećim mjestima: Galerija Link (Radićeva 27), Croatian Design Super Store (Martićeva 4), Muzej suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17).