I mi imamo svoje "Glee" cure: Pomozite djevojačkom zboru "Mozartine"!



AKO još niste imali priliku čuti kako pjevaju djevojke iz zbora "Mozartine", sada je pravo vrijeme da poslušate neke od njihovih izvedbi te im pomognete u ostvarenju novog inozemnog projekta.

Djevojke, uz klasične pjesme, svojim predivnim glasovima izvode i neke od najmodernijih pop hitova današnjice, čime su oduševile publiku na nedavnoj turneji po Americi.

Upravo s tim projektom zbor "Mozartine" ušao je u top 5 projekta "Djeca i mladi" te vas sada moli da im pomognete svojim glasom kako bi mogle ostvariti nove projekte i otići na turneju u Englesku.

Naime, za svih 5 projekata glasa se putem Facebooka te je potrebno potrebno skupiti desetak tisuća glasova. Glasovanje traje svega 13 sekundi, a glasači moraju imati Facebook profil te na njemu biti registrirani u Hrvatskoj.

Link za glasanje nalazi se ovdje.

Upute za glasanje:

1. Po otvaranju linka stisnite ikonu "Glasaj za nas" i vaš glas će biti zabilježen - potrebno 3 sekunde vremena

2. Ako ikako možete podijelite i link na svom Facebook profilu kako bi vaši prijatelji mogli također glasati za njih - potrebno 7 sekundi vremena

3. ukoliko imate par minuta vremena, još poklikajte svoje prijatelje i pozovite ih da glasaju putem ikone "pozovi prijatelje" na istom linku. - ovisno o vašem broju prijatelja, potrebno od 3-7 minuta vremena (klika se 50 po 50 prijatelja)

Ako ste u gužvi, možete odraditi samo uputu pod brojem 1.

Poslušajte neke od izvedbi ovih marljivih djevojaka te ih razveselite svojim glasom i pomozite da ostvare svoje snove.