I to je moguće: Predigra koja će se svidjeti i njemu

DOBRO nam je poznato da je ženama predigra gotovo važnija od samog seksa. Muškarci pokušavaju izbjeći (pred)igru i prijeći na pravu stvar što je prije moguće. Sama pomisao na to im je mrska, a o radnji ne moramo ni pričati. Probaj ga iznenaditi i ovaj put mu prirediti nešto drugačije od uobičajenog:

Povez preko očiju

Malo se zaigrajte i opustite jedno pred drugim. Dopusti mu da ti preko očiju stavi povez jer takva vrsta igrice može biti pravo oslobađajuće iskustvo. Blokada jedne vrste osjetila intenzivirat će ostala. Uostalom, tu igru možete igrati dva puta zaredom - jednom će povez nositi on, drugi puta ćeš to biti ti.

Hrana

Put do muškarčeva srca vodi preko njegova želuca, ali isti je slučaj i s nama. Budući da je sad sezona voća koju bi valjalo iskoristiti ne samo zbog zdravstvenih razloga već i zbog onih nešto "prljavijih". Kod sljedećeg šopinga namirnica nemoj zaboraviti kupiti čokoladu, banane, jagode i šlag jer to ćeš svome dragome poslužiti u krevet kao večeru koju će pojesti s tvog golog tijela.

Priče za laku noć

Umjesto da se oboje uvučete u dosadne pamučne pidžame i počnete gledati 438. epizodu "Zakona i reda" u kojoj pronicljivi Ice-T lošom glumom rješava zagonetke zločinačkih umova, razmislite o mogućnosti čitanja erotskog štiva koje će vas oboje napaliti i pripremiti za nova vruća iskustva.

Nešto neočekivano

Predvidljivi potezi nisu zanimljivi nikome, pa zašto se ne bi potrudila i istražila erogene zone partnera za koje nisi ni znala da postoje. Internet je prepun instrukcijskih video reportaža koje će ti pomoći u tvom naumu.