Imaš ljubomornog dečka? Evo kako ga smiriti!

Foto: Replay

LJUBOMORA je slatka pojava, pogotovo kada dolazi od strane muškarca, ali ponekad zna biti jako naporna. Ako je tvoj dečko u zadnje vrijeme ljubomoran na nekoga, pokušaj s ovim:

Razmisli je li u pravu

Jesi li u zadnje vrijeme flertala sa nekim s posla? Počela se odijevati malo izazovnije nego inače? Je li tvoj muški prijatelj malo previše zastupljen u tvom slobodnom vremenu? Ako tvoj dečko ima stvarni povod za ljubomoru, moraš si to priznati, inače ćeš ga optužiti da je ljubomoran bez razloga, a to nikome neće pomoći.

Riješi problem

Umjesto da se vrtiš oko pitanja zbog čega je ljubomoran, koncentriraj se na rješavanje problema. Pitaj ga što možeš učiniti da bi se osjećao sigurnim, i pokaži mu da ti je stvarno stalo da se prestane osjećati kao da ima razloga za brigu.

Nemoj sve ispričati frendicama


Tvoj je dečko već dovoljno nesiguran, a ako posumnja da ćeš sve ispričati svojim frendicama, samo ćeš pogoršati stvari. Drži svoju vezu privatnom, nemoj mu dati povoda da se osjeća još gore.

Posveti mu se


Vrlo je vjerojatno samo stvar u malo pažnje. Ako mu pokažeš da ti je još uvijek najvažniji i da ti je stalo, i ljubomora će nestati. Više neće biti nesiguran, pa će lakše podnositi situacije u kojima bi inače bio ljubomoran.