Index Rouge i Tesla Power House pozivaju te na "XOXO Party" ovaj petak

Foto: Press Foto, Ilustracija Index, Pinterest

NAPOKON je stiglo pravo vrijeme za tulumarenje  - dovoljno je toplo da možemo pokazati svoje nove proljetne krpice i tulumariti cijelu noć, a još nije toliko vruće da nam se šminka razmaže čim zaplešemo.

Kako bismo to proslavile, udružile smo se s glamuroznim Tesla Power Houseom u samom centru Zagreba i organizirale "XOXO Party" koji će se održati ovaj petak 15.05.2015. s početkom u 21 sat.

KADA?

Okupi ekipu i dođi se zabavljati s nama uz dobru glazbu, super društvo i ukusne koktelčiće. Možeš chillati na terasi ili plesati u Tesli i fotkati se za našu nagradnu igru. Party traje od 21 do 02 sata.

GDJE?


Tesla Power House u Varšavskoj 4 obogatio je barsku scenu Zagreba te postavio nove trendove u uređenju i zabavi. Izbor od 20 vrhunskih domaćih vinara, svakodnevni glazbeni programi, unikatno vintage industrial uređenje i očaravajuća atmosfera vinuli su Teslu u sam vrh zagrebačke scena. Svoj svijet u Tesli pronašle su mnoge javne osobe poput glumaca Tarika Filipovića, Renea Bitorajca, Kristine Krepalo, ali i pjevača kao sto su diva Nina Badrić, Ivana Husar i drugi. Omiljeno okupljalište društvene elite je i "must be" mjesto turista koji sve više posjećuju Zagreb, a potvrda je da Tesla Power House zauzima br.1 mjesto na TripAdvisoru zahvaljujući odličnim komentarima svjetskih putnika. Nisi bio u Beču ako nisi probao Mozart kuglu. Nisi bio u Zagrebu, ako nisi posjetio Teslu.

NE ZABORAVI CRVENI RUŽ!

Sve punoljetne cure koje se pojave s crvenim ružem na usnama dobit će Index Rouge koktel dobrodošlice, a isti koktel za njih će cijele noći biti - u pola cijene. Cheers!



Psst! Nove detalje o "XOXO Partyju" prati na Index Rougeu, a mi te u petak čekamo u Tesla Power Houseu na adresi Varšavska 4, Zagreb.