Index Rouge mladenka Anita zablistala na pozornici Dana vjenčanja

INDEX ROUGE i Dani vjenčanja i ove su godine odlučili donijeti sreću jednom mladom paru te ih opskrbiti raskošnim poklonima za njihov dan iz snova. Ovogodišnja Index Rouge mladenka je simpatična Anita Ištuk, kojoj je sreću donio romantični zaručnik Dean Rakovec, prijavivši je duhovitim pismom na naš izbor.



Dean nam je otkrio kako je svoju dragu nakon četverogodišnje veze zaprosio prije desetak dana te je dan nakon što su odredili datum ugledao članak u kojem smo predstavili izbor za Index Rouge mladenku. Svoju je Anitu bez njezina znanja prijavio te ju je, nakon što je pobijedila, iznenadio nevjerojatnim poklonom!

Anita nam je pak priznala kako je oduševljena romantičnim potezom svog zaručnika te bogatim darovima.



Zgodan mladi par jučer smo proveli sajmom Dana vjenčanja te im predstavili brojne nagrade koje će osvojiti, a tamnokosa Anita imala je prilike po prvi puta isprobati vjenčanu haljinu, svečanu frizuru i svadbeni make up.



Naime, na pozornici Dana vjenčanja vrsni profesionalci na našoj su Aniti izveli pravi  "vjenčani make over" pa se tako u samo pola sata od zgodne cure iz susjedstva pretvorila u glamuroznu mladenku, na oduševljenje svog zaručnika Deana.



Pogledajte još jednom što je sve osvojio sretni par:

1. Najam vjenčanice Salona Penelope

2. Poklon bon u vrijednosti 1.000 kn za vjenčano prstenje Zlatarnica ZAKS

3. Vjenčana frizura i poklon paket kozmetike za kosu: REVLON i KEVIN MURPHY

4. Dekorativna i preparativna kozmetiku Juvena, Collistar, Lanvin (poklanja Everet)

5. Make up za dan vjenčanja vizažistice Juliane Ljubas

Želimo sreću našim divnim Rouge mladencima!