Indexova Kraljica maturalne večeri noć će proplesati u cipelama Jessice Simpson!

Foto: Ilustracija Index, Shutterstock

INDEXOVA Kraljica maturalne večeri, uz brojne bogate nagrade, osvojit će i prekrasne cipele Jessice Simpson koje će sama odabrati iz bogatog asortimana Shoe Boxa!

Dizajnersku haljinu, prekrasne cipele, nakit s potpisom, set šminke, frizuru, manikuru i šminkanje te putovanje na super festival - sve to poklanjamo našoj Kraljici maturalne večeri stoga nema razloga da se ne prijaviš!

Kao i svake godine, uz izgled tražimo i osobnost pa će nam djevojke, uz svoje fotografije i kratku priču o sebi trebati navesti i zanimljive aktivnosti kojima se bave! Zapamtite, tražimo "cijeli paket"!

Kao što već znate, naša će godine pobjednica ove godine zablistati u prekrasnoj haljini slavne hrvatske dizajnerice Martine Felje, uživati u tretmanu u Beauty centru Božica, zajedno s pratnjom otići na veličanstveni Knockout Festival te dobiti profi fotke za uspomenu, dobiti paket šminke branda Make Up Factory, ali i nakit superpopularnog branda Mammi Jewlery!

Indexova fotografkinja Josipa Uzelac održat će i photo session s našom Kraljicom, koja će za uspomenu dobiti CD sa svojim profi fotkama!

Glavne nagrade:

1. Indexova Kraljica maturalne večeri osvaja haljinu Martine Felje, koju će sama dizajnerica odabrati posebno za nju!

2. Pobjednica će sama izabrati cipele Jessice Simpson iz raskošne ponude Shoe Boxa!

3. Prije maturalne večeri, našu Kraljicu vodimo na kompletan "glamour tretman" - šminku, manikuru i frizuru u čuveni Beauty centar Božica!

4. Naša pobjednica ludo će se zabaviti uz pratnju po svom izboru na Knockout festivalu na koji ju vode Index.hr i Collegium!

5. Photo session s Josipom Uzelac te CD sa svojim profesionalnim fotkama u maturalnoj haljini!

6. Set šminke Make Up Factory (puder u kamenu, highlighter, sjajilo, sjenilo, eyeliner sjenilo te ruž za usne)

7. Glamurozan komad nakita Mammii Jewlery


Nagrade plus!


Do kraja tjedna, svaki ćemo dan otkrivati još po jednu nagradu kojom ćemo uljepšati maturalnu večer naše Kraljice! Ostanite uz nas!

Žiri:

O pobjednici će odlučivati tim portala Index.hr, a od zadnjih 7 finalistica, slavna hrvatska dizajnerica Martina Felja, odabrati će onu koju ćemo ove godine proglasiti Indexovom Kraljicom maturalne večeri!

Pravila izbora:


1. Prijava kandidatkinja odvija se putem maila rouge@index.hr.

2. Natjecateljice na mail rouge@index.hr šalju minimalno tri fotografije, dvije lica i jednu cijelog tijela. Uz fotografije treba navesti i sljedeće podatke: ime, prezime, kontakt broj, adresu, datum rođenja, srednju školu i datum maturalne večeri te napisati nekoliko rečenica o sebi i zašto baš ti zaslužuješ biti Kraljica maturalne večeri.

3. Uz fotografije i kratak opis napiši nešto o svojim hobijima, aktivnostima i zanimacijama.

4. Opscene ili vulgarne fotografije mogu smatrati dovoljnim razlogom za trenutačnu diskvalifikaciju.

5. Prijave traju od 13.05.2013. do 20.05.2013. u 12 sati.

6. Redakcija Index.hr portala bira 10 natjecateljica koje ulaze u finale, a Martina Felja odlučuje o samoj pobjednici.

7. Pobjednica će biti proglašena 24.05. 2013. u 12 sati, u posebnom članku na portalu Index.hr.

8. Mjesto preuzimanja nagrada je grad Zagreb. Neke od nagrada su dostupne samo u Zagrebu i organizator ih nije obvezan isporučiti ukoliko ih pobjednica iz bilo kojeg razloga ne može iskoristiti u gradu Zagrebu ili Zagrebačkoj županiji. Nagrade se mogu preuzeti tek nakon završetka natječaja.

9. Slike svih prijavljenih djevojaka bit će objavljene u galeriji na portalu Index.hr.

10. Sve sudionice izbora moraju biti starije od 18 godina. Ukoliko su mlađe od 18 godina zajedno s prijavom moraju poslati i izjavu, potpisanu od skrbnika, u kojoj stoji da im skrbnik dopušta objavljivanje teksta, audio, foto i video materijala na portalu Index.hr.

11. Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

12. Sve sudionice sudjelovanjem u izboru prihvaćaju pravila koje je odredio organizator.

Požuri se i prijavi na naš izbor što prije!!! Sretno!