Iritantne navike naših prijatelja

Foto: D&G

KADA je u pitanju riječ "iritantno", uvijek se nađe nešto što možemo svrstati u tu kategoriju.

Ovog puta odlučili smo navesti nekoliko iritantnih navika naših prijatelja i poznanika, koje nas živciraju i zbog kojih smo ponekad ludi, no ne radimo zbog njih neke velike probleme.

1. Apsolutni broj jedan je slijedeća situacija: netko te zove, ti se ne stigneš javiti, nazoveš ga za minutu, on se ne javlja. Gdje je nestao mobitel u 60 sekundi?

2. Jednako je iritantna navika kada pošalješ poruku i vidiš obavijest da ju je ta osoba pročitala, ali nema odgovora. Mislimo da se od ove opcije povećala učestalost razno raznih vrsta durenja.

3. Koliko puta te netko zamolio za savjet i ti daš sve od sebe, a on za pola sata opet po svome. Prije svega ovdje mislimo na ljubavne probleme. "Neću mu se sigurno javiti... dok ne uđem u tramvaj." Hvala na oduzimanju jednog cijelog popodneva radi ovakvog ishoda.

4. Isto vrijedi i za one koji na kavama pričaju samo o sebi i svojim problemima. Sjećaš se kako je završio onaj "dosta o mom autu, pričajmo malo o meni" lik iz reklame? Eh da...

5. Kašnjenje, nešto što bi trebalo zakonom zabraniti. To su naši dragi prijatelji koji se od Frankopanske do centra voze 20 minuta. I ne jave naravno da će kasniti.

6. Oni koji baš nikad ne plate i tvoju kavu.

7. Ovdje svakako spadaju i oni koji kad su slobodni zovu na druženja i druženja i ne razumiju kada želiš biti doma s curom/dečkom, a onda kad oni nađu nekoga, vidiš ih samo preko profilne slike na Facebooku.