Iritantne navike prijatelja solo cura

Foto: D&G

SOLO si i sasvim ti je dobro u životu, ali ponekad te prijatelji jednostavno izluđuju svojim ponašanjem? Dobrodošla u klub. Parovi znaju biti jako neobzirni prema ljudima koji "još nisu pronašli svoju polovicu", a ovo su samo neki od iritantnih primjera:

Očekuju da im baby sittaš mačku

Oni idu na more, a ti nemaš dečka, pa umjesto da ideš s njima, ostaješ doma i čuvaš njihovu mačku. Ako pristaneš jednom, morat ćeš pristati svaki put, a na tebe će računati i da im čuvaš dijete, zalijevaš biljke, pereš zavjese… Kad već nemaš dečka, da ipak imaš nekog posla.

Ti dolaziš k njima

Njih je dvoje, ti si jedna, što znači da oni moraju plaćati dvije tramvajske karte i da je tebi jeftinije jednostavno doći k njima. Problem s parovima koji su se previše uljuljali u svoj stan je u tome što s vremenom ne žele izlaziti iz njega, pogotovo ako se moraju naći s nekim tko je single.

Ne zovu na druženje parova


Oni su svi u paru, tebi će biti dosadno na druženju, pa te neće ni pozvati. Samo zato što nemaš dečka ne znači da si zaboravila pričati, ali neki parovi misle upravo to, pa ignoriraju svoje single frendove.

Sole ti pamet


"Naći ćeš i ti nekoga, pogledaj nas dvoje" - najiritantnija rečenica na svijetu. Samo zato što su oni zajedno, misle da bi svi ljudi na svijetu trebali preuzeti njihov model sreće i živjeti jednoj velikoj simbiozi. Veze su lijepe, ali parovi koji misle da su popili svu pamet svijeta su jako iritantni.

Traže ti dečka

Ti si solo, a njih dvoje poznaju jednog super dečka koji je isto solo, i zapravo ste savršeni par jer ste oboje solo! Spojevi na slijepo u organizaciji frendova koji te samo žele pretvoriti u dio para vrlo su naporni, a rijetko kada završe velikom ljubavi.