Ivana Popović i Mladen Grubić snimili provokativnu modnu kampanju

Foto: Robert Smith

AKADEMSKA kiparica, modna dizajnerica i umjetnica Ivana Popović udružila se s poznatim dizajnerom nakita Mladenom Grubićem, s kojim, za ovu modnu sezonu, priprema pravi umjetnički spektakl.

Ivana i Mladen nastupit će u sklopu zadnjeg dana Fashion Weeka Zagreb te predstaviti modele nastale u zajedničkoj suradnji.

Kako najavljuju iz Fashion Weeka Zagreb, po prvi puta na pisti će se pojaviti 22 potpuno nova lica, mlade djevojke među kojima će biti i Ivanina kćer Luna i kćer Suzy Josipović – Hannan.

Povodom revije, Ivana i Mladen snimili su foto i video kampanju koja znakovito povezuje njihovu reviju s humanitarnom akcijom udruge Europa Donna u kojoj sudjeluju. Kampanju je snimio Robert Smith, poznati redatelj koji živi i radi u Londonu. Video dio kampanje Ivana, Mladen i Robert predstaviti će na samoj reviji.

Ivana Popović o onome što nam priprema za zadnji dan Fashion Weeka otkrila je: "Cijela revija je jako mladenačka, u kvalitetnim materijalima poput svile, s kontrastima- ručno obojanom ili crnom svilom, posvećena je mladim djevojkama koje se moraju odlijepiti od Facebooka i ostalih modernih tehnologija, moraju biti svoje, drugačije, nesputane, neopterećene glupostima i lažnim vrijednostima, moraju putovati, upijati znanja, stjecati iskustva, to su moje žive promatračice, a svaka je drugačija, baš kao i moji promatrači.

Svojom revijom Ivana Popović i Mladen Grubić pridružuju se humanitarnoj akciji "Darujmo ružičasti život". U sklopu Fashion Weeka Ivana će posebno izrađenim ljetnim majicama i rokovnicima za žene Moj planer by Ivana Popović, a koji će biti na prodaju na FWZ-u na humanitarnom korneru "Europe Donne" u Hypo centru, dati svoj doprinos projekt"Darujmo ružičasti život" s ciljem kupnje linearnog akceleratora, a pridružio joj se i Mladen Grubić koji je
svoje 22 ogrlice donirao ovoj hvalevrijednoj akciji, a čije će se ogrlice također moći odmah i kupiti.