Izabrali smo novu Index Rouge mladenku: Aniti je sreću donio duhoviti zaručnik Dean!

BILO je tijesno, no ponosno objavljujemo kako imamo novu Index Rouge mladenku! Moramo priznati kako je izbor bio zaista težak jer je više od 50 zaljubljenih muškaraca predivnim pismima prijavilo svoje voljene zaručnice kako bi im omogućili najljepši dan uz poklone Indexa i Dana vjenčanja, no zahvaljujući šarmantnom i duhovitom pismu kojeg nam je poslao Dean Rakovec, za ovogodišnju Index Rouge mladenku odabrali smo Anitu Ištuk!!! Čestitamo!

Pročitajte pismo kojim je Dean prijavio svoju zaručnicu i osvojio naša srca:

"Sad...od svih školskih obaveza, najmanje simpatija sam gajio prema pisanju zadaćnice, ma sastavaka općenito, Pretpostavljam zato što bi se na njihovom dnu uvijek smiješio labudić :) No kada se radi o mojoj Aniti pisao bih sastavke svaki dan. Po dva ako treba. Ona je moja jedina inspiracija. Uz nju i najteže stvari postaju lakše. I zato sam odlučio s Vama ukratko podijeliti našu priču.

Svoju Anitu sam prvi put ugledao u HZZO-u. Dok sam čekao svoje papire, nakon godina provedenih u redu, ugledao sam nju. Nije se uklapala u ono sivilo, stare urede i mrzovoljne ljude. I sada kada se sjetim...ona je...sjajila. Zaobišla je čitav red istih mrzovoljnih ljudi i direktno došetala do šaltera. Dok je preko reda pokušavala saznati koji joj papiri trebaju, koje ima, koje tek treba nabaviti...ja nisam mogao skinuti pogled s nje. Doslovno. Primijetila je to, naravno. Sakrila se iza svoje duge kose. Zavjesice, kako je zove. Ljutita šalterašica (jesu li ikada dobre volje?) ju je otpilila i poslala na mirovinsko. Dok je odlazila (uz dovikivanje ljutih bakica iz reda) jedini strah koji sam imao je da je više neću vidjeti. Trčao sam dok je opet nisam vidio kako korača prema tramvajskoj stanici. Samo sam viknuo: " Ja ću te odvesti do mirovinskog!" Naravno da je odbila. Tek kad sam je uvjerio da me se ne treba bojati (visok sam 1.95 i ćelav) - pristala je. O kako sam bio ljut što je mirovinsko tako blizu. Nakon što sam je odvezao, provalio milijun glupih fraza tijekom vožnje i nakon 10 min njezina ignoriranja sve što sam mogao je dati joj broj i moliti se da će me nazvati. I nazvala je. Tri dana nakon. Na Valentinovo. Zdravstvena iskaznica u novčaniku s datumom 11.2. uvijek će me podsjećati na dan kad se moja Anita ušetala u moj život  nakon 32 godine traženja srodne duše. To je to. Kroz četiri godine naše veze moja Anita je zaslužila da joj se sve želje ostvare pa tako i ona o vjenčanom danu, ja ću dati sve od sebe ... ali mi treba i Vaša pomoć :)."


Anita i Dean sutra će prisustvovati Danima vjenčanja gdje će kao počasni gosti preuzeti brojne nagrade koje će omogućiti da ispune svoje vjenčanje iz snova.

Pogledajte čime ćemo sve nagraditi Anitu:

1. Vjenčanica Salona Penelope

2. Poklon bon u vrijednosti 1.000 kn za vjenčano prstenje Zlatarnica ZAKS

3. Vjenčana frizura i poklon paket kozmetike za kosu: REVLON i KEVIN MURPHY

4. Dekorativna i preparativna kozmetiku Juvena, Collistar, Lanvin (poklanja Everet)

5. Make up za dan vjenčanja vizažistice Juliane Ljubas

Fotografije svih prijavljenih parova možete pogledati u našoj galeriji, a mi želimo zahvaliti svim dečkima što su prijavili svoje zaručnice te nam svojim predivnim pismima vratili vjeru u ljubav.

Naši pobjednici Anita i Dean u zagrljaju: