Je li tvoj frajer ženskaroš? Pet načina da odmah provjeriš!

Foto: DKNY

NA PRVI se pogled činio kao princ na bijelom konju, a sada više nisi toliko sigurna? Ženskaroši nas osvajaju svojim šarmom, a istina na vidjelo izađe kada je već puno prekasno. Ako sumnjaš da je žesnkaroš, ovo su znakovi koji to potvrđuju:

Ima ugled koji ga prati

Ako ti jedna frendica kaže da misli da je ženskaroš, možda je u krivu, ali ako to čuješ od više različitih ljudi, razmisli zbog čega svi govore tako o njemu. Moguće je da si slučajno upoznala krive ljude, ali je vjerojatnije da su u pravu. Muškarac koji ima ugled ženskaroša ima taj ugled s razlogom.

Previše je romantičan

Romantika uvijek pali, ali tip koji je toliko romantičan da se čini predobrim da bi bio istinit, vjerojatno jest. Ženskaroši su navikli kupovati pažnju darovima, romantičnim gestama i stvarima koje stvarno želimo od njih, ali sve je to kratkoga vijeka. Ako je muškarac cijelo vrijeme jako romantičan, vjerojatno želi nešto od tebe, a kada to dobije, prebacit će se na nekog drugog.

Žuri mu se


Prije nego što je uopće uspio upoznati sve tvoje dobre i loše strane, govori ti da si žena njegovog života i da je napokon pronašao ono što želi. Ovakvi muškarci koji brzopleto ulaze u ozbiljne veze vjerojatno uopće ne žele dugotrajnu vezu, nego samo žele ispuniti zadani cilj i krenuti dalje.

Gleda samo tebe


I sve ostale žene koje prolaze. Pravi ženskaroš ne može si pomoći, a da ne pogleda u zgodnu ženu koja prolazi. To je refleks svakog muškarca, ali onom pravom, pravcatom ženskarošu, u očima se  vidi da ju gleda kao svoju sljedeću metu.

Jednostavno je savršen


Niti jedan muškarac nije savršen, ali ženskaroš zna savršeno glumiti. Bio je sa toliko žena da zna što nam se sviđa, što treba reći i kako se mora ponašati. Vježbao je na ženama prije tebe, a vježbat će s njima i nakon tebe. Ako sve ide baš onako kako bi trebalo ići, nešto nije u redu.