Jeftino i elegantno: Uljepšaj kupaonicu neodoljivim sitnicama

Foto: Pinterest, Home Dec, IKEA, H&M

ŽELIŠ dotjerati svoju kupaonicu no nemaš love za preuređenje? Nabavi nekoliko zgodnih sitnica, i u trenu pretvori svoju oronulu kupaonicu u opuštajuću oazu. Pogledaj kako:


1. Lijepi ručnici

Stare i ofucane ručnike pospremi u ormariće, a izloži nekoliko novih lijepih ručnika koje možeš nabaviti po povoljnim cijenama. Možeš se odlučiti za crno - bijele ručnike, mornarske motive ili kombinaciju žarkih boja kao što su narančasta i žarko ružičasta ili zelena i denver plava.



2. Okvir za ogledalo

Jeftino nabavi neki lijepi, starinski okvir na buvljaku i u njega stavi veliko ogledalo za kupaonicu. Možeš se pozabaviti i bojanjem starog okvira ili na obično ogledalo dodati ukrasne naljepnice za zid s motivima lišća, leptira...



3. Novi set za sapun i četkicu za zube

Uloži u nove čašice za četkice te novu posudicu za sapun. U velikim centrima možeš ih pronaći u svim bojama i to po zaista povoljnim cijenama.



4. Cvijeće i svijeće

Uljepšaj si boravak u kupaonici te na "sigurna područja" postavi svijeće i male vaze s cvijećem. Jamčimo da će ti uz lijepo uređenu kupaonicu čak i jutarnje sređivanje za posao biti pravi gušt.



5. Oboji zidove

Boja za zidove nije skupa, ali cijeloj prostoriji daje svjež imidž! Odaberi neku elegantnu i udobnu boju poput svijetloplave, mint, lila, boje breskve ili baby žute, a  ako živiš sama priušti si i ružičastu boju.

6. Simpatična zavjesa za tuš

Izgled svoje kupaonice najbrže ćeš promijeniti zabavnom zavjesom za tuš. Odaberi neku sa zanimljivim dezenom te zatim uskladi s ručnicima, sapunčićima...