Jennifer Lawrence "najgooglanija" osoba u 2014., slijedi je Kim Kardashian!

Foto: Guliver/Getty, Cover Magazine, Press Foto, Instagram

OBOŽAVATELJI zabavne Jennifer Lawrence nikako se ne mogu zasititi njezinih fotografija, ali i gifova sa smiješnim izjavama pa je tako u 2014. upravo ta celebrity ljepotica bila najtraženija na Googleu.

Google je objavio listu 10 najpopularnijih slavnih osoba u protekloj godini čije se ime najčešće upisivalo u tražilicu, a dok smo neka imena svakako očekivali na top listi, neka su nas svakako iznenadila!

Pogledajte 10 najpopularnijih!

1. Jennifer Lawrence

Duhovita Jennifer Lawrence zvijezda je još jednog nastavka filmova "Hunger Games", a slovi kao jedna od najtraženijih mladih glumica u Hollywoodu. Njezin modni stil je besprijekoran, a u svakom intervjuu uveseljava nas svojim izjavama. Plus - prohodala je sa Chrisom Martinom, bivšim suprugom Gwyneth Paltrow!

2. Kim Kardashian

Kraljica reality showova ove se godine udala za Kanyea Westa te snimila hrpu provokativnih fotki koje su je dovele na 2. mjesto najtraženijih slavnih osoba.

3. Julie Gayet

Francuska glumica i producentica nikad nije previše pobuđivala zanimanje javnosti. Kako se našla na 3. mjestu ove ljestvice? Zahvaljujući vezi s Francoisom Hollandeom, francuskim predsjednikom!

4. Tracy Morgan

Poznati američki komičar ove je godine doživio tešku nesreću. Naime, njegovu autobus-limuzinu udario je šleper, nakon čega se prevrnula. Tracy je zadobio teške ozljede od kojih se uspio oporaviti, a u nesreći je smrtno stradao njegov blizak prijatelj Jimmy Mack McNair.

5. Renee Zellweger

Simpatična Renee koju smo uživali gledati u filmovima o Bridget Jones ove je godine otišla na niz plastičnih operacija i pretvorila se - u potpuno drugu ženu! Jedna od operacija bila je i korekcija kapaka koji su kod glumice bili prirodno spušteni, a to ju je totalno transformiralo!

6. Jared Leto

Dugokosi glumac u 2014. dobio je Oscara za za sporednu ulogu u filmu "Dallas Buyers Club" te dobio odličnu novu priliku da pokaže svoj glumački talent. Naime, u novom filmu "Suicide Squad" upravo će Leto glumiti zlikovca Jockera!

7. Lorde

Mlada pjevačica ne prestaje oduševljavati glazbenu kritiku i fanove koji pomno prate svaki njezin korak. Osvojila je Grammyja za najboljeg solo pop izvođača, a fanove je oduševila i make-up suradnjom s brandom MAC.

8. Matthew McConaughey

Nekoć poznat kao sladunjavi glumac iz ženskih filmova koji nikad ne oblači majicu, Matthew se u kratkom roku pretvorio u ozbiljnog glumca čiji trud ne prolazi nezamijećeno. 2014. briljirao je u seriji "True Detective" i filmu "Interstellar".

9. Amal Alamauddin

Zgodna pravnica napokon je "ulovila" zakletog neženju Georgea Clooneya te se za njega udala u Italiji. Žene obožavaju njezin modni stil i pomno prate svako pojavljivanje elegantne crnke u javnosti.

10. Donald Sterling

Američki odvjetnik i biznismen ne prestaje šokirati javnost svojim rasističkim primjedbama zbog kojih se popeo na 10 mjesto ove ljestvice.