Jimmy Kimmel proglašen najopasnijom celebrity osobom

Foto: Getty

A JIMMY nam je uvijek bio tako simpatičan...

No, nema razloga za uzbunu. Ovo je samo rezultat istraživanja kompanije za protuvirusnu zaštitu McAfee, koje je došlo do rezultata kako upisivanje imena Jimmyja Kimmela u internetsku tražilicu može biti štetno za "zdravlje" vašeg kompjutera.

Ako vas zanima zašto, to je zato što upisivanjem njegovog imena u internetske tražilice, postoji najveći rizik da završite na nekoj "čudnoj" stranici. Točnije, za svakog petog korisnika vjerojatno je da će završiti na stranici, koja će njegovom kompjuteru priuštiti virus. Tako je Jimmy druga muška osoba od 2008. godine, koja se pojavila kao vodeća na ovakvoj listi, nakon slavnog Brada Pitta.
 
"Čast mi je biti nominiran, ali osvojiti ovu nagradu...", našalio se voditelj u svom showu te nastavio. "Ja i Brad Pitt imamo još nešto zajedničko odsad, a to je cijena što smo ovako sexy."
 
Na listi su se našla i imena, kao što su Armin van Buuren, Ciara, Flo Rida, Bruce Springsteen, Blake Shelton, Britney Spears, Jon Bon Jovi, Chelsea Handler i Christina Aguilera. 
 
Prošle je godine prvo mjesto osvojila mlada glumica Lily Collins.