Juraj Zigman zapalio Rijeku atraktivnim modno-plesnim spektaklom

HVALJENI hrvatski dizajner Juraj Zigman još jednom je dokazao svoju beskrajnu kreativnost i maštovitost osmislivši odličan modno - plesni spektakl!

U suradnji s renomiranom hrvatskom koreografkinjom Ivonom Brnelić i njezinim besprijekornim timom plesačica, Juraj je sinoć Rijeci pokazao da ples i moda savršeno idu ruku pod ruku.



Jedinstveni modni show "S^B FASH!ON" sinoć je okupio više od 1000 posjetitelja u prostorima riječkog kluba Torpedo, a oduševljena publika imala je prilike vidjeti najnovije modele nastale u Zigmanovoj kreativnoj radionici.



Slavni dizajner je inspiraciju za novu kolekciju pronašao u operama "Carmen" i "Madam Butterfly" te baletu "Carmina Burana" pa se tako na njegovim prepoznatljivim modelima obogaćenim trakicama i seksi korzetima, ovog puta nalazi i mnoštvo tila, boja i volumena.



Ovaj show održao se u sklopu "Riječkih ljetnih noći", a maštoviti Juraj i Ivona pokazali su kako izgleda moda koja ne slijedi pravila, koja je slobodna, strastvena, nekonvencionalna i progresivna.